Binance’nin Wechat ve Alipay ile olan ortaklığına yalanlama geldi
Binance’nin Wechat ve Alipay ile olan ortaklığına yalanlama geldi

Binance CEO’sundan boğa odaklı altcoin öngörüsü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun süreli kripto kışının ve Bitcoin rallilerinin ardından, topluluğun çoğu altcoin mevsimi bekliyor. Bununla birlikte, kripto para yatırımcıları ve analistler, şimdiye kadar bir altcoin mevsiminin olmayışının ilk borsa tekliflerine (IEO’ler) artan bir ilgiyle ilişkili olduğunu iddia ediyorlar.

Binance CEO’su: “Bir sonraki boğa koşusunda önemli altcoin’ler ortaya çıkacak.”

Sahadaki şüpheciler, pazarın devasa yükselmesine neden olan 2017 rallisini bugünkü Bitcoin dalgalanmalarıyla karşılaştırdı. Mevcut boğa koşusunun, birincisine göre sabit bir durum olduğunu, Bitcoin’in fiyatının 963 dolarlık düşük bir seviyeden, neredeyse bir yıl içinde 20 bin dolar seviyesine ulaşmanın şaşırtıcı bir artış olduğunu söylediler.

Ayrıca, Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), bu yıl potansiyel bir altcoin rallisi için oldukça boğa görünüyordu ve 2017 boğa koşusunun aksine, yaklaşan rallinin “daha güçlü projeler” için önderlik edecek bir altcoin rallisi olmasını bekliyor.

 Endüstri gelişiyor, şimdi gerçek Blockchain’lerin ortaya çıktığı önemli projeler görüyoruz.

Kripto endüstrisi tüm pazarların ilgisini çekmesine rağmen çok fazla eleştiri aldı

Kripto para sektörü, bu yıl epik bir dalgalanma kaydetti ve düzenleyici baskıları devam etmesine rağmen, pazar büyümeye devam etti. Aslında Bitcoin’in baskınlığı, Ocak 2018’deki %33’lük düşüşden, basın zamanında %63’e çıktı. Kripto endüstrisi tüm pazarların ilgisini çekmesine rağmen çok fazla eleştiri aldı.

Changpeng Zhao, açıklamalarında Binance dünyasındaki birkaç önemli güncellemeyi, düzenlemeler konusundaki duruşunu ve daha fazlasını ele aldı. Piyasaya ilişkin düzenleyicilerin düşmanca yaklaşımı, birçok kişiyi yüksek maliyetlere rağmen mevcut emirlere uymaya veya belirli bir bölgedeki borsaları kapanmaya zorladı. Aynı konuda konuşan, dünyanın önde gelen kripto para borsasının CEO’su şunlara dikkat çekti:

Her düzenleyiciye tamamen uygun olduğumuzdan çok net olduğumuzu düşünüyorum, bu yüzden sınırlarımızı asla aşmayız. Binance, bölgedeki hizmetleri sağlayabilmek için ABD’deki BAM Ticaret Hizmetleriyle ortaklık kurdu.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin