featured

MATIC için kırmızı günler bitmek bilmiyor: Düşüş nereye kadar devam edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Polygon (MATIC) fiyatı, kritik bir direnç noktasını kırmayı başaramadığı için kısa vadeli düzeltme modelini kaybetti.

Bu, mevcut eğilimin düşüş yönünde olduğuna dair belirleyici bir işarettir. Bununla birlikte modelden gelen kırılma, trendin aşağı yönlü olduğunu doğrulayacaktır. Başlayacak aşağı yönlü hareket yılın en düşük seviyesine ulaşılana kadar devam edebilir.

MATIC fiyatı keskin bir şekilde düşüyor

Haftalık grafik, 0,80 dolarda bulunan direnç noktasının reddedilmesi sebebiyle kötümser bir görünüme işaret ediyor. Bu bölge, Temmuz 2022’den beri destek olarak hareket ediyordu ancak son iki haftada fiyat için güçlü bir direnç haline geldi.

Reddetme, artan satış baskısını gösteren uzun bir kırmızı mumun oluşumundan bellidir. Bu, alıcıların fiyatı yükseltme çabalarına rağmen, satıcıların kontrolü ele aldığını ve MATIC’in direnç bölgesinin altına düşmesine neden olduğunu gösteriyor.

Düşüş, dijital bankacılık devi Revolut’un MATIC token’ını listeden çıkarmasıyla aynı zamanda gerçekleşti.

MATIC

Ayrıca, haftalık Göreceli Güç Endeksi (RSI) düşüş eğilimine işaret ediyor. Çünkü değer 50 işaretinin altında ve bu da düşüş işaretlerinden bir tanesidir.

MATIC fiyat tahmini:

MATIC için günlük grafikteki analiz de düşüş eğilimi gösteriyor. Bunun ana nedeni, 10 Haziran’dan beri yürürlükte olan yükselen bir paralel kanalın kırılmasıdır. Kanal, düzeltici bir model olarak kabul edilir. Bu nedenle ondan gelen döküm, yukarı yönlü düzeltmenin tamamlandığını ve düşüş eğiliminin devam edeceğini gösteriyor.

Ayrıca, günlük RSI da haftalık olana benzer şekilde düşüş eğilimi gösteriyor. Gösterge, fiyatla aynı anda 50’nin altına düşerek, dökümü meşrulaştırıyor ve eğilimin düşüş yönünde olduğunu kanıtlıyor.

MATIC fiyatı, arızadan bu yana %7 düştü. Düşüş devam ederse bir sonraki en yakın destek 0,60 dolarda olacak. Bu da %12’lik bir düşüş anlamına geliyor.

Bu aşağı yönlü fiyat tahminine rağmen fiyat, dengesini yeniden kazanırsa kanalın destek hattına kadar yükselebilir. Yukarı yöndeki ilk hedefi 0,80 dolar seviyesinde bulunuyor. Ancak şimdilik, bu hedefine ulaşabileceğine dair herhangi bir işaret yok.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin