featured

MATIC fiyat analizi: Yükseliş ivmesi korunurken satın almak için doğru bir zaman olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, yatırımcılarının yüzlerini güldürecek yükselişler kaydedebilir.

Çoğu kripto para biriminin fiyatı yılın başından bu yana ortalama %50’den fazla arttığı için piyasa yeniden hareketlendi. Piyasa lideri olan Bitcoin 20,000 dolarda bulunan destek noktasından bir yükseliş başlattı ve bunun sonucunda 30,000 dolar seviyesini geçmeyi başardı. Ayrıca en büyük altcoin olan Ethereum da 2,000 dolarda bulunan direnç noktasını aştı.

Piyasa liderlerinin bu hareketleri sonucunda bugün, MATIC fiyatı da daha yüksek. Hatta şu anda fiyatını ikiye katlama potansiyeline sahip. Yani, önümüzdeki birkaç ay içinde %100’lük bir artış kaydedebilir. Peki, şu anda MATIC satın almak için doğru bir zaman mı?

Fiyat analizi

2023 Mart ayının ortasından bu yana MATIC, 1,1 dolar civarında konsolide oluyor. Bu genellikle fiyatların dirençlerini kırar kırmaz daha yüksek seviyelere ulaşmaya hazırlandığı anlamına gelir. Altcoin için de bu direnç noktası 1,2 dolar civarında bulunuyor.

MATIC

Aslında fiyat, bu yılın başlarında 1,5 dolarlık yüksek bir fiyata ulaştı. Bu da, yeniden bu seviyelere ulaşmasının çok da zor olmadığı anlamına geliyor.

Şu anda altcoin’in fiyatı, önemli bir direnç noktasına ulaşmak üzere. Daha önce, 1,2 dolar seviyesine dokunulduğunda daha düşük bir seviye geri dönüş gerçekleşmişti. Bu yüzden yatırımcıların bu direnç noktasında dikkatli davranması gerekiyor. Ancak şimdilik, fiyat hareketinin pozitif bir yönde ilerlediği söylenebilir.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin