featured

DOGE fiyatı, art arda gelen boğa koşularının ardından yükselmeye devam ediyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Bu yazının yazıldığı sırada 0,08989 dolar civarında işlem gören DOGE için destek noktası 0,8823 dolarda bulunuyor.

Gözde meme coin’in fiyatı bugün yeniden bir yükseliş kaydetti. Bu da boğaların hâlâ fiyat hareketini kontrol ettiği anlamına gelmektedir. Fiyat gün içinde en yüksek 0,08989 dolara dokundu.

Fiyat son 24 saatte %1,23 oranında değer kazandı. Piyasa hacmi %6,15 oranında düşerek 506 milyon dolara gerilerken, piyasa değeri de 12,5 milyar dolara düştü.

1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik, son 24 saatte %1,23 oranında değer kazanıldığı için yükselişe işaret ediyor. Eğer mevcut trend devam ederse 0,092 dolara dokunulabilir. Ancak, bir arıza yaşanması durumunda 0,08830 dolarda bulunan destek noktasına bir düşüş gerçekleşebilir.

DOGE grafik

Günlük grafikteki teknik göstergeler de genel olarak yükseliş yönünde. MACD, şu anda mevcut değerinin alında 0,08959 dolarda bulunuyor. Bu da piyasada alım baskısının devam ettiğinin bir işaretidir. Volatilite artıyor. Bu da önümüzdeki birkaç gün içinde fiyatta bir düşüşün olabileceğini gösteriyor. Bollinger Bantlarının üst bandı 0,0968 dolarda iken, alt bant ise 0,0718 dolarda bulunuyor. Göreceli güç endeksi (RSI) 60,93 işaretinde ve mevcut fiyatın aşırı alım bölgesinde olduğunu gösteriyor.

4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik de fiyatta önemli bir iyileşme olduğu için boğaların lehinedir. Grafikteki yeşil şamdanlar alıcıların piyasayı yönlendirdiğini gösteriyor. Boğalar piyasaya liderlik etmeye devam ederse, DOGE fiyatının 0,09077 dolarda bulunan direnç noktasını aşması bekleniyor.

Göreceli güç endeksi (RSI) göstergesi şu anda 60,19 işaretinde. Bu da meme coin’in nötr bölgede olduğunu ve henüz aşırı satım veya aşırı alım bölgesine girmediğini gösteriyor. Hareketli Ortalama (MA) göstergesi, önceki işlem seansında MA 50 değerinin MA 200’ü geçmesi sebebiyle bir yükseliş geçişi ile 0,0894 dolarda bulunuyor. 4 saatlik grafikteki Bollinger Bantları’nın üst bandı 0,0911 dolarda iken, alt bant ise 0,0867 dolarda bulunuyor.

Sonuç olarak

DOGE fiyat analizinde sonuç olarak, boğaların lider konumda kalmaya devam etmesi durumunda fiyatın muhtemelen yeni zirvelere ulaşacağı söylenebilir. Fiyatın ayrıca mevcut işlem aralığını kırması ve 0,09077 dolardaki direnç noktasına ulaşması bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin