Matic, Polygon olarak yeniden markalaşıyor - Ethereum’un DeFi ölçeklenebilirlik sorunlarını hedef alacak
Matic, Polygon olarak yeniden markalaşıyor - Ethereum’un DeFi ölçeklenebilirlik sorunlarını hedef alacak

MATIC bir gecede yüzde 70 değer kaybetti… CZ’den düşüşle ilgili bir açıklama geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Launchpad’deki İlk Borsa Teklifini (IEO) içeren en popüler projelerden biri olan MATIC, bir gecede ani bir düşüşe geçti. Token, sert bir kırmızı mumla eşliğinde yüzde 70 değer kaybetti. Söylentiler, projenin CEO’sunun arkasında topluluk ile ilgili dönmeye başladı. Ancak Changpeng Zhao, topluluk içinden kaynaklandığı söylentilerini reddederek düşüş nedeni olarak panik satışını gösterdi.

MATIC bir günde yüzde 70 değer kaybetti

Matic, Binance Launchpad’de İlk Borsa Teklifini (IEO) alan ilk projelerden biriydi. Katılma şansı olanlar için ciddi kazançlar sağladı.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, MATIC, BTC’ye karşı yüzde 75’ten fazla değer kazanan ciddi bir yükseliş eğilimindeydi. Bununla birlikte, neredeyse tamamı, token ani düşüşü nedeniyle, değerinin yüzde 70’inden fazlasını kaybederek son 24 saat içinde kaybetti. Yukarıdaki tabloda görülebileceği gibi, MATIC yaklaşık 0.00000567BTC’den 0.00000153BTC’ye düştü.

Ani düşüşün nedeni ne olabilir?

Bu tarz bir ani düşüş her zaman beklenmeyen bir durumdur. Özellikle tokenin son birkaç haftadır olumlu performansı göz önüne alındığında.

Topluluk, tepki verme ve olası nedenleri arama konusunda hızlıydı. Söylentiler tezahür etmeye başladı. Matic Network Foundation’ın toplam arzın yaklaşık % 15’ini (yaklaşık 67 milyon $ değerinde) tasfiye için Binance’a devrettiğini belirtti. Projenin COO’su ve Kurucu Ortağı Sundeep Nailwal suçlanan taraftı.

Ancak, üst düzey şirket yetkilisi, bu düşüşün arkasında ekibinin olmadığını ve “bazı FUD hesaplarının aşağılanmaya çalıştığını” söyleyerek suçlamaları reddetti. Ayrıca proje için ayrıntılı bir analiz yayınlayacaklarını da söyledi.

Nailwal,  Binance’in CEO’su, Changpeng Zhao desteğini aldı. MATIC ekibinin bu düşüşte suçu olmadığını, çöküşün büyük tüccarların panik satışından kaynaklı olduğunu söyledi.

cryptopotato


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin