MATIC 5 dolara ulaşırsa, yatırımcıların 100 doları ne kadar olacak?

MATIC analizi: Boğalar 2 doları savunamadı ve düştü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon, geçtiğimiz aya göre hissedilir bir ilerleme kaydetti. Ocak ayının en dip seviyesini gördükten sonra ise bu ay iyileşme yaşadı. Piyasa değeriyle 15. sırada yer alan MATIC analizi için neler söylenebilir? 

Ocak ayının en düşük seviyelerinden %60 oranında yükseldikten sonra bitkin görünüyor. O zamandan beri 24 Ocak’ta en düşük seviyeleri test ettikten sonra fiyat geri döndü, MATIC sürekli yukarı yönlü momentumda ve şu anda aşağı yönlü kanalın üst trend çizgisine çarpıyor. 

MATIC/USD çifti, gün içinde %6 düşüşle 1,85$’dan işlem görüyor. Mevcut kripto paranın piyasa değeri, CoinMarketCap’e göre 14 milyar doların biraz altında. Haftalık performansı ise yüzde 16’nın üzerinde kalabildi. Şimdi daha detaylı MATIC analizi yapalım.

MATIC analizi Grafik ve teknik göstergeler

MATIC analizi: Grafik ve teknik göstergeler

Günlük grafikte, Poligon (MATIC) fiyatı, yatırımcılar tarafından mevcut yükselişe geçmek için kullanılan 1,50$ talep bölgesinin yakınında konsolide edildi. MATIC, Kasım ayında 2,92 dolardan yapılan yüksek seviyelere göre yaklaşık %55 değer kaybetti. Boğalar, fiyatı 2 dolara kadar taşıdı. Ancak burada güçleri tükenince geri dönüş kaçınılmaz oldu.

MATIC, düşük yüksek ve düşük düşük oluşumu ile düşüş trendi kanalında işlem görüyor. Boğalar, söz konusu kanalın üst trend çizgisi yakınında üç kez reddedildi. Yatırımcılar, daha yüksek seviyelere her yaklaştığında sabrını kaybeder ve kâr elde etmek için fonlarını çeker.

Diğer taraftan, Bulls, düşüş eğilimi gösteren çizginin üzerine çıkmak için sürekli çaba sarf etti. 50 günlük SMA’nın üzerinde bir kabul, alıcıları ilk yukarı yönlü hedef olan 2.20$ ile yeniden ilgi odağı haline getirecektir. MATIC analizi için son olarak teknik göstergeye göz atalım.

Teknik gösterge

  • MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD) hala orta çizginin altında işlem görüyor.
  • RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), düşüş eğilimi ile 50’de okuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin