Mati Greenspan en yüksek performanslı altcoin’leri duyurdu
Mati Greenspan en yüksek performanslı altcoin’leri duyurdu

Mati Greenspan en yüksek performanslı altcoin’leri duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

eToro’nun baş piyasa analisti Mati Greenspan, pazarın yeşile dönmesiyle, Ripple ve TRX’in ilk 12’deki en yüksek performanslı altcoin’ler olduğunu söylüyor.

XRP, TRX surge

Mati Greenspan’dan altcoin tahmini: “Ripple ve TRON top 12’nin yıldızı.”

Yatırımcılar rahat bir nefes alabilir, çünkü  pazar yeşile dönüyor ve Bitcoin fiyatı bir kez daha 8.000 doların üzerinde. EToro ticaret platformunun baş analisti olan Mati Greenspan, şu anda ilk 12 varlık arasında en iyi performans gösterme potansiyeline sahip kripto paraların Ripple ve TRON olduğunu tweetledi.

John McAfee, Ethereum Blockchain’inde çalışan kendi merkezi olmayan McAfeedex isimli borsasının yakında TRON’da da piyasaya sürüleceğini onayladı. TRX fiyatındaki yükselişin nedeni bu olabilir. Yazım sırasında TRX ve XRP artış yöününde işlem görüyor. Dex’in beta sürümü kısa  süre içinde piyasada olacak. Uzmanlara göre şu an TRX ve XRP’den alınan kârlar diğer varlıklardan daha yüksek görünüyor.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin