Bitcoin dalgalanması: BTC düzeltme yaşıyor ve yönünü arıyor
Bitcoin dalgalanması: BTC düzeltme yaşıyor ve yönünü arıyor

Mati Greenspan: “Bitcoin fiyatındaki 200 dolarlık bir hareket kolayca 2.000 dolarlık bir hamleye yol açabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’nin (BTC) fiyat artışı, endüstrinin her sektörünün gelişmelere tanık olmasıyla birlikte kripto para birimi piyasalarına duyulan güveni geri getirdi. Dünyanın en büyük kripto para biriminin değerini 8.000 dolar işaretine yakın tutulması, ayı piyasasının zayıfladığının bir işareti olarak görülüyordu ve birçok BTC yanlısı bu görüşe katılıyor.

Bitcoin, ETF’yi umursamıyor

EToro’nun Kıdemli Pazar Analisti ve Bitcoin’in büyük bir destekçisi olan Mati Greenspan kısa süre önce tweetleyerek pazardaki değişimi açıkladı:

Bu noktada, Bitcoin fiyatındaki 200 dolarlık bir hareket kolayca 2.000 dolarlık bir hamleye yol açabilir. Olağan feragatnameler geçerlidir. Bu ticaret tavsiyesi değil. Geçmişteki performans gelecekteki sonuçların bir göstergesi olamaz. Kripto varlıkları risklidir. Piyasayı ben hareket ettirmiyorum.

eToro yetkilisinin son yorumları, Kasım 2018’de başlayan ve ayı döneminde bulunmayan bir trend olan Bitcoin pazarındaki ivme ile açıklanabilir. Ayrıca yakın zamanda analist, Bitcoin’in Bitcoin ETF’nin durumunu umursamadığını söyledi.

BTC, 100.000 dolar

Greenspan’ın görüşü hem kurumsal hem de perakende tarafında kripto para birimine yapılan büyük yatırımların arkasına geldi. Greenspan’da, BTC’nin hala 100.000 dolar ölçeklendirme potansiyeline sahip olduğunu iddia eden Max Kaiser gibi düşündüğünü yineliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin