Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini
Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini

Bitcoin fiyat tahmini: BTC fiyatı, büyük bir düzeltme için hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin uzun bir süre parabolik bir boğa mitinginde yer aldı, ardından yatay bir fiyat hareketi geldi. Bununla birlikte, yazım sırasında, oluşturulan model kaçınılmaz bir düzeltme gösteriyor. Yazım zamanında, Bitcoin 8.000 doların biraz altında, yani 7.979 dolardan işlem görüyor ve piyasa kapitalizasyonu 141 milyar dolar civarında. Ayrıca, ralli durdukça Bitcoin baskınlığı azaldı ve %57’ye düştü.

Bitcoin azalan üçgen deseni

Yukarıdaki grafikte görülebileceği gibi, Bitcoin fiyatı bir devam paterninde, yani, Bitcoin için aşağı yönlü bir patern olan düşüş eğilimi oluştu. Aynı hacim, aynı zamanda, yukarıdaki kalıbı teyit eden, kalıbın seyri boyunca azalırken de görülebilir.

Model açıldığında, fiyat modelden düşecek ve aşağı doğru hareket edecektir. Fiyatın düşmesini engelleyen tek şey önemli direnç noktalarıdır. Fiyat patlamasından sonra 7.820 dolar seviyesine ulaşması muhtemeldir, ancak önceki seviye başarısız olursa, bu sırasıyla test edilecek olan 7.674, 7.500 ve 7.256 dolar direnç noktalarını oluşturacak.

Bitcoin için çift top mümkün mü?

Yukarıdaki koparma, kısa vadeli bir fiyat hareketidir, ancak, daha uzun bir zaman diliminde, fiyat yanlara doğru hareketi açıklayan limbo içinde kalmaktadır. Parabolik ralli hızlıydı, bu nedenle Peter Brandt, Tone Vays ve diğerleri gibi önde gelen trader’ların çoğu gecikmiş bir düzeltme bekliyor.

Yukarıdaki grafikte, BTC fiyat hareketi bir çift üst oluşturma olasılığını öne sürüyor. Bununla birlikte, model yalnızca fiyatın en düşük dirençten (7529 dolar) geçmesinden sonra onaylanmaktadır. Bundan sonra, fiyat hızlı bir şekilde çoğu yatırımcının kripto alanında beklediği düzeltmeye düşecektir. Bununla birlikte, fiyatın buradan kolayca yükselebileceği bir senaryo bulunuyor, çünkü yanlara doğru hareket devam halindedir, bu aynı zamanda birikim aşaması olarak da düşünülebilir.

Sonuç

Twitter, Bitcoin hakkında oldukça yükselişe geçti ve rallinin devam etmesini bekliyor, ancak teknik analistler ve trader’lar bir düzeltme bekliyor. Tone Vays’a göre, Bitcoin’in fiyatı bir boğa güreşine geçmeden önce 4.200 dolara düşecek; Peter Brandt da geri çekilmeyi bekliyor. Sonuç ne olursa olsun, dikkatli bir şekilde oynamak veya istifleme alanlarına bağlı kalmak daha iyi olacaktır.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin