Mark Yusko: “Bitcoin'in günlük fiyatı önemli değil. Her fırsatta satın alın!”
Mark Yusko: “Bitcoin'in günlük fiyatı önemli değil. Her fırsatta satın alın!”

Mark Yusko: “Bitcoin’in günlük fiyatı önemli değil. Her fırsatta satın alın!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mark Yusko, yatırımcıların lider kripto para 8.000 dolar seviyesinin altına düştükten sonra Bitcoin’in günlük fiyatı ve hareketleriyle dikkatlerinin dağılmaması gerektiğine inanıyor.

Mark Yusko: “Bitcoin’in günlük fiyatı önemli değil.”

CNBC’den Melissa Lee, ünlü uzmana yüzde 15’lik Bitcoin fiyat düşüşünü sorduğunda Morgan Creek Capital CEO’su Mark Yusko çok kısa bir cevap verdi: “Satın alın”. Mark Yusko Bitcoin’i teknoloji devi Amazon ile daha da karşılaştırdı. Yusko’ya göre Bitcoin fiyatı 5.000 ABD dolarına düşse bile yine de harika bir alım fırsatı olacaktır. Riskten korunma fonu yöneticisi, yatırımcıların günlük fiyat hareketlerinden etkilenmemesi gerektiğini açıkladı:

Bitcoin’in günlük fiyatı önemli değil. On yıldır yaşıyor. Her yıl (biri dışında – 2015), daha yüksek bir düşük seviye testi yaptı. Piyasa değeri her sene büyüyor.

Ünlü uzmandan Bitcoin Amazon karşılaştırması

Yusko, Bitcoin’in her temel göstergesinin (kullanım, cüzdan, blok büyüklüğü, işlem büyüklüğü, vb.) yeni seviyelere ulaştığını işaret ediyor. Bu nedenle, bu faktörler ağın daha da sağlamlaştığını ve değerinin arttığını gösteriyor. Yusko, yeni zirvelere giden yolun her zaman engebeli olduğu bir örnek olarak kullanıyor. Yirmi yıl önce halka açılan Amazon, 2019 dahil olmak üzere her yıl çift haneli kayıplar yaşadı. Yusko açkıklamalarının devamında şunları söyledi:

Satmak için doğru zaman neydi? Yoktu. Amazon hisselerini halka arzdan beri bugüne kadar kim tuttu? Jeff, annesi ve babası…

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin