Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler
Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler

Önde gelen Bitcoin borsası beş altcoin’i listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitFlyer, ticaret platformlarına Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Litecoin, Lisk ve Monacoin isimli altcoin’leri ekleyecek.

Kripto para borsası  BitFlyer, beş altcoin’i listeleyecek

Kripto para borsası BitFlyer tarafından yapılan bir duyuruya göre, firma Avrupa’daki müşterileri için beş yeni altcoin’i platformuna ekliyor:  Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Lisk (LSK) ve Monacoin (MONA). Bu kripto paralar Avrupa müşterileri için hemen kullanılabilecekken, ABD müşterileri şu andan itibaren yalnızca BCH, ETC ve LTC’ye erişebilecek. Tokyo merkezli borsa, bu kripto paraların Japon müşterileri için zaten mevcut olduğunu açıkladı. Borsa bu deneyimini ABD ve Avrupalı ​​müşterileri için aynı hizmeti sağlamak adına kullanacak.  BitFlyer Europe’ın eş başkanı Andy Bryant şu yorumu yaptı:

Yeni altcoin’ler ekleyerek, BitFlyer’in Alım/Satım teklifini önemli ölçüde genişleterek müşterilerimize dünyadaki en büyük ve en heyecan verici altcoin’lerden bazılarına anında erişim sağlıyoruz. Japonya’daki deneyimimizden yararlanarak, Avrupalı ​​ve ABD’li müşterilerimize Bitcoin ve Ethereum ticareti yapanlar için yaptığımız gibi aynı hız, basitlik ve şeffaflığı sunabiliriz.

Daha önce BitFlyer ve Tpoint Japan, müşterilerin Bitcoin (BTC) için sadakat program puanları kapsamında alışverişte bulunmalarını ve kriptoda ödeme yapmak için ödüller kazanmalarını sağlamak için ortaklık kurdu. BitFlyer ayrıca bir Blockchain emlak işletmesi kurmak için Sumitomo Corporation ile de bir ortaklık kurdu.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin