Mark Yusko: “Bitcoin 25 bin dolara ulaşacak.”
Mark Yusko: “Bitcoin 25 bin dolara ulaşacak.”

Mark Yusko: “Bitcoin 6 yıl içinde 500.000 dolar olacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in fiyatı tekrar yükselmeye başladığından beri kripto paranın fiyatının katlanarak artacağı öngörüsünde bir eksiklik yok. Morgan Creek Capital Management’ın CEO’su Mark Yusko, Bitcoin’in altı yılda yarım milyar USD’ye ulaşmasını bekliyor.

Mark Yusko: “Bitcoin 25 bin dolara ulaşacak.”

Ayrıca Mark Yusko, Twitter’dan yaptığı paylaşımla, Nisan ayındaki görüşünün değişmediğini ve Bitcoin’in 25 bin dolara ulaşacağı tahmininde ısrarcı olduğunu açıkladı. Ona göre, Bitcoin fiyatlarının tahminini anlamak için nasıl hareket ettiğini görmelisiniz. Yusko, Nisan ayında Bitcoin’in 2018 sonunda 25 bin dolara ulaşacağı tahmininin yanı sıra 2020’de 75 bin dolar, 2022’de 200 bin dolar ve sonuç olarak 2024 yılı sonunda 500 bin dolar olacağı tahmininde bulundu. Yusko konuya yönelik şunları söylüyor:

Eğer Bitcoin fiyat grafiğine bakarsanız, tarihinde 5 parabolik hareket ve kırılma görürsünüz. Ve bundan sonra da altıncısı, yedincisi, sekizincisi, dokuzuncusu gelecek. Bu piyasanın karakteristiği bu. Buna alışmamız lazım.

Yusko ağ etkisinin gücü nedeniyle hedeflerinin haklı olduğunu belirtiyor

Ekim ayında Yusko, Bitcoin fiyatının bir gün kripto para başına 1 milyon dolara ulaşabileceğini fakat Bitcoin’in en az on yıl boyunca bu seviyeye gelmesini beklemediğini ifade ediyor. Yusko ağ etkisinin gücü nedeniyle hedeflerinin haklı olduğunu belirtiyor.

Yusko’ya göre ağın değeri, ağdaki hash gücünün, katılımcı sayısının ve ağa giren fon büyüklüğünün bir fonksiyonu. Yusko bu üçünün birbirlerini besleyerek üretken bir döngü içerisinde toplu bir güven tesisine yol açacağını düşünüyor. Yusko’ya göre böyle etkenler korelasyon içinde hareket ettiklerinde etkileri de üssel boyutta olur. Yusko 6 yıllık zaman zarfında bunların hepsini yaşayacağımıza inanıyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin