Öncü analistler Bitcoin için “2017 benzeri boğa koşusu” sinyali tespit etti!
Öncü analistler Bitcoin için “2017 benzeri boğa koşusu” sinyali tespit etti!

Mark Yusko: “Bitcoin 20X kazandıracak ve 500.000 dolara ulaşacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Serbest yatırım fonu yöneticisi Mark Yusko, Bitcoin’in 6 yılda 500.000 dolara ulaşacağını açıkladı.

Bitcoin yıl sonunda 25 bin dolar

Morgan Creek Capital Management Genel Müdürü ve Yatırım Sorumlusu Mark Yusko Twitter’a Nisan ayındaki pozisyonunun değişmediğini söyledi. Böylece, Yusko, yıl sonunda Bitcoin’in 25 bin dolar tahminine sadık kaldığını açıkladı.

Nisan ayında, Bitcoin’in bu yıl 25.000 dolar, 2020’de 75.000 dolar, 2022’de 200.000 dolar ve 2024 sonunda da 500.000 dolar olacağını tahmin etti. Ayrıca, “20x Bitcoin (BTC) boğa koşusu başlayabilir” diyerek uzun dönemde Bitcoin’in kazandıracağını söyledi.

Geçen Ekim ayında, Yusko Bitcoin fiyatının günde 1 milyon dolara ulaşabileceğini, ancak BTC’nin en az on yıl boyunca bu seviyeye gelmesini beklemediğini söyledi.

Bu tahminlerle, Yusko, Bitcoin boğalarının en iyimserlerinden biridir, ancak Yusko, ağın etkisinin gücü nedeniyle haklı olduğunu söylüyor.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin