Bitcoin Roger Ver: “Fiyatlara değil, kriptoların kullanım durumlarına bakın.”pazarı manipüle edildi mi?
Roger Ver: “Fiyatlara değil, kriptoların kullanım durumlarına bakın.”

Manipülasyon: Roger Ver ve diğer ABC destekçileri mercek altında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasının, ayı ile olan savaşı, yükselen ve düşmekte olan popüler kripto paralarla devam eden bir destan oldu. Son zamanlarda, Bitcoin.com CO’su  ve Bitcoin ABC’nin önemli destekleyicilerinden biri olan Roger Ver, Bitcoin Cash ağındaki güncellemelerden ve gelişmelerden bahsetti. Ver, ABC grubunun arkasındaki büyük bir güç oldu ve ABC, Bitcoin SV’yi bloklar bakımından geçtikten sonra defalarca gündeme geldi.

Roger Ver: “Fiyatlara değil, kriptoların kullanım durumlarına bakın.”

Bitcoin.com tarafından yayınlanan bir videoda Roger Ver, piyasadaki fiyat çöküşüne değiniyor. CEO, fiyatların en önemli özellik olarak kullanım durumlarının artacağını düşünüyor. Bitcoin.com yetkilisi ayrıca, Bitcoin Cash ağına dayanan ve Bitcoin Cash ödemelerini kolaylaştıran bir uygulama olan Tips.bitcoin.com hakkında da açıklamalar yapıyor. Ver konuya yönelik şunları söylüyor:

Şirket gittikçe daha fazla insanın kripto para kullanmasını istiyor ve bu harika bir şey. Bunu ailenizle, arkadaşlarınızla veya BitcoinCash’in geçtiği restoranlarda kullanabilirsiniz.

Roger Ver, sosyal medya manipülasyonu hakkında konuştu

Ver daha sonra kullanıcıların kısa mesajlaşma servisleri (SMS) aracılığıyla Bitcoin Cash’i birbirilerine aktarmalarını sağlayan bir uygulama olan Cointext’in toplu genişlemesi hakkında açıklama yaparak konuşmasına devam ediyor. Cointext şu anda, Ukrayna, İtalya ve Bangladeş gibi 35 ülkeye genişledi.

SEC’in en çok eleştirdiği manipülasyon konusu yine piyasada

Aynı zamanda Bitcoin İsa lakabı ile anılan Ver, daha sonra Movo.cash ve onun Bitpay ile olan ortaklığı konusuna odaklanıyor. Bu, kullanıcıların Apple Pay, Samsung Pay ve Google Pay’ın kabul edildiği yerlerde kabul edilen Movo.cash ek avantajıyla BCH alımları yapabilmelerini sağlayacak. Roger Ver, bir geliştirme ve yönetim şirketi olan UnitedCorp’un Bitcoin.com CEO’su olarak kendisine ve Bitcoin.com’a dava açtığını belirtiyor. Dava, Bitcoin Cash hard forku ve Ver ile ABC ekibinin süreci nasıl manipüle ettiğine dayanıyor. Dava’da yer alan önemli iddialar şunlardır:

Davalılar (Bitmain, Bitcoin.com, Roger Ver ve Kraken) haksız bir şekilde adil olmayan rekabet yöntemleriyle uğraştılar. Ayrıca Bitcoin Cash paydaşları, bir dizi kararsız, aldatıcı ve adil olmayan uygulamalarla, Bitcoin Cash ağını kendi yararına ve UnitedCorp ve diğerlerinin aleyhine manipüle ettiler.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin