Facebook, Blockchain uzmanları arıyor - Kripto Para Haber
Facebook, Blockchain uzmanları arıyor - Kripto Para Haber

Facebook Blockchain uzmanları arıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Facebook, Blockchain’e yatırım yapmaya devam ediyor. Facebook, son beş hafta içinde kendi kariyer sayfasında beş yeni Blockchain iş ilanını listeledi.

Şu anda başvuranlar için açılan pozisyonlar arasında iki yazılım mühendisi, bir veri bilimci ve bir veri mühendisi bulunuyor. Ekipte görev alacak kişiler şirket merkezi olan Menlo Park, California’daki genel merkezde tam zamanlı olarak çalışacaklar.

Facebook, Blockchain mühendisleri arıyor

Facebook, Blockchain mühendisi kavramını “teknik” ve “entelektüel olarak zorlayıcı” bir çalışma olarak nitelendiriyor.

En son listelenen ilan, Facebook Blockchain ekibi için Ürün Pazarlama Lideri pozisyonu için açıldı. Yeni ekibin, şirketin problem çözme ve topluluk oluşturma misyonunda ve özellikle “Blockchain’in getireceği fırsatları keşfetmek” için hayati önem taşıdığı belirtildi.

Blockchain veri bilimcisi açıkladı:

Blockchain teknolojisinin tüm yönleriyle ilgi alanlarını araştırıyoruz. Nihai hedefimiz milyarlarca insana, sahip olmadıkları şeylere erişme konusunda yardımcı olmak. Adil finansal hizmetler veya bilgi paylaşmanın yeni yolları gibi şeyler olabilir.

ABD’nin en büyük borsalarından biri olan Coinbase’in eski yönetim kurulu üyesi olan David Marcus, Blockchain ekibinin başında bulunuyor.

Facebook’un mühendislik direktörü Evan Cheng Temmuz ayında teknolojinin uygulamalarını keşfetmeye adanmış paralel bir rolü yerine getirmek için Blockchain ekibine katıldığını duyurmuştu.

Hired’in “2018 Maaşlar Raporu” ne göre, bir Blockchain mühendisinin ortalama kazancı yılda 150.000 ABD Doları ile 175.000 ABD Doları arasında değişiyor. 2017 yılına göre %400 bir maaş artışı kaydedildi. Facebook, Amazon, IBM ve Microsoft gibi teknoloji devleri, gelişen sektör için uzman alımı yapıyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin