Kucoin, KYC'yi tamamlayan müşteriler için para çekme limitlerini artırdı
Kucoin, KYC'yi tamamlayan müşteriler için para çekme limitlerini artırdı

Ian Balina, KuCoin büyükelçisi oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

KuCoin, kripto para birimi dünyasının etki isimlerinden Ian Balina ile stratejik bir ortaklık kurduğunu açıkladı. Balina, KuCoin’in yeni Global Titan Büyükelçi programına imza attı.

Balina şimdi resmi bir KuCoin Büyükelçisi. Bu rol, KuCoin araştırma ve kalite kontrol ekipleri tarafından kontrol edilmek üzere kripto para projeleri gibi projeler oluşturmayı amaçlıyor. Listeleme için onaylanması halinde Balina’nın önerdiği projeler hızla takip edilecek. Ek olarak KuCoin, “şimdi Ian Balina’nın seçim borsası” açıklamasını yaptı.

https://twitter.com/DiaryofaMadeMan/status/1029318461741195264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1029318461741195264&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.chepicap.com%2Fen%2Fnews%2F2903%2Fian-balina-signs-as-kucoin-ambassador-and-will-suggest-projects-to-exchange.html

Ian Balina kimdir?

Twitter’da 150.000’in üzerinde takipçiye, YouTube’da 120 bin aboneye ve Instagram’da 40.000’in üzerinde takipçiye sahip olan Balina, büyük bir kripto para birimi oyuncusu olarak kabul ediliyor. Ayrıca Balina, ICO’larda 10 milyon dolara kadar yatırım yaptı ve aynı zamanda 100X danışmanlarında kurucu ve genel ortak olan bir yatırımcı sendikasına öncülük ediyor.

KuCoin, “kullanıcılar için yatırım risklerini asgarileştirme hedefi” doğrultusunda araştırma ekibi ile yakın işbirliği içinde çalışacak daha büyük elçiler ile anlaşmalar imzalamayı planlıyor.

Balina, YouTube canlı akışının ortasında 2 milyon dolar değerinde kripto para saldırısına uğradıktan sonra Nisan ayında manşetlere çıkmıştı. Bazıları Balina’nın, vergileri önlemek için hack yaptığını söyledi. Balina bu iddiaları reddetti.

Kucoin şu anda günlük hacim açısından dünyanın 53. borsasıdır.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin