EURS
Malta kripto firması EURS stabil coini piyasaya çıkardı

Malta kripto firması EURS stabil coini piyasaya çıkardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Malta merkezli kripto firması Stasis, Euro karşısında 1:1 seviyesinde sabitlenen EURS adlı yeni dijital para birimini çıkardığını duyurdu.

EURS coin Lansmanı, Başbakan Joseph Muscat’in Malta parlamentosundan geçirilen yeni kripto ve Blockchain yasası hakkında önemli bir açıklama yaptığı Malta Ticaret Odası binasında gerçekleşti.

Stasis’in kurucusu ve CEO’su Gregory Klumov, kurumsal yatırımcıların bu kadar istikrarlı bir coin için oldukça yüksek taleplere sahip olduğunu belirtiyor:

Kurumsal yatırımcılardan çok ilgi görüyoruz. Firmalar, öncelikle ve en önemlisi şeffaflık ve güvenlik istiyor. Ayrıca portföylerinin volatilitesini azaltmak isteyen ve bunu yapmak için sabit bir para arayışında olan yatırımcılar da var. Bu tür yatırımcılar, ICO‘lara ve fiat bankacılık sistemlerine katılırlar. Bu tür yatırımlar için gerekli olan transferi hızlı bir şekilde gerçekleştiremezsiniz. EURS, işlemleri hızlı ve şeffaf bir şekilde yürütmek için size bu tür bir esneklik sağlar.

Klumov,  ayrıca CCN’e verdiği demeçte, her bir yatırımcının verilen tokenlerin yedeklendiğine dair güven duyması için rezervlerini günlük olarak kontrol ettiklerini dile getirdi.

Gelecekteki yeni kripto çiftleri olasılığın sorulduğunda Klumov, bunun için konuşmanın henüz erken olduğunu söyleyerek, Ethereum’un kripto para işlemleri için şu anda en iyi Blockchain olduğunu da sözlerine ekledi.

EURS 4 Temmuz’da satılmaya başlandı

EURS, Avrupa kurumsal yatırımcılarından kripto paraya olan artan talebi karşılamayı amaçlıyor. Sabit kripto para, kripto para piyasasında oynaklığın aşırı olduğu dönemlerde güvenilir bir sığınak sağlarken, aynı zamanda varlıkların bir Blockchain yoluyla serbest bir şekilde zincir dışı transferini mümkün kılacak. EURS, 4 Temmuz’dan beri Londra merkezli borsa olan DSX’ten satın alınabiliyor. STASIS’e bildirdiğine göre, diğer önemli kripto para borsaları önümüzdeki aylarda da EURS işlemlerine başlayacak.

EURS stabil coini çıkaran Statis firması 2012’den beri faaliyet gösteriyor

STASIS, yatırımcıların herhangi bir finansal varlık türünü tokenize etmesini sağlayan tamamen uyumlu bir Blockchain platformudur. Şeffaf ve düzenleyici bağlılık ağları sayesinde STASIS platformu, sermayenin zincir dışı ve on-zincir halindeki dijital varlık biçimleri arasında serbestçe dolaşmasını sağlıyor. Şirket Malta merkezli ve 2012’den beri kripto para yasal çerçeveleri konusunda Malta hükümeti ile aktif bir şekilde işbirliği yapıyor.

Stabil coinlerin, kurumsal kripto para traderları ve hedge fonların kripto alanına girdiğinde ve kripto para varlıkları arasında katlanarak büyümesi öngörüldüğünden bir milyar dolarlık pazar olacağı düşünülüyor.  Aynı zamanda stabil coinlerin volatiliteyi düşürücü ve riski azaltıcı etkileri de göz ardı edilmiyor.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin