Bitcoin 11 temmuz
Bitcoin 11 Temmuz fiyat görünümü

Bitcoin 11 Temmuz fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 11 Temmuz fiyat hareketleri ile ilgili önemli detayları aşağıda bulabilirsiniz:

  • Bitcoin fiyatı 6.550 dolardan önemli bir destek elde edemedi. Ve ABD Doları karşısında keskin bir düşüş gösterdi
  • BTC / USD paritesinin saatlik grafiğinde 6.580 dolarlık destek ile önemli bir yükseliş trend çizgisinin altında bir kırılma yaşadı
  • Parite şu anda 6,300 dolar seviyesine yakın bir seviyede konsolide oluyor ve daha fazla düşüş riskiyle karşı karşıya
  • Bitcoin fiyatı ABD Doları karşısında 6.550 dolarının altına düştü

BTC / USD bir miktar düzeltme yaşayabilir. Ancak daha sonra yakın vadede 6.300 dolar seviyesinin altına inebilir.

Bitcoin 11 Temmuz  fiyat analizi

Bitcoin fiyatı ABD Dolarına karşı 6.600 doların üzerinde bir satış baskısı ile karşı karşıya kaldı. BTC/USD çifti aşağı yönlü bir hareket başlattı ve 6.550 dolar gibi büyük bir desteği kırdı. Bu durum daha fazla kaybın kapılarını açtı. Ve fiyatı 250 dolardan fazla düştü. Kısa vadede ise 6.800 dolar seviyesinde bir tepe noktası oluşmuştu. Görünümün negatif olduğu BTC’de kısa vadede düşüşlerin hız kazanabileceği ön görüsünde bulunabiliriz.

Düşüş sırasında, BTC/USD paritesinin saatlik grafiğinde 6.580 doların aşağı yönlü kırılması, önemli bir yükseliş trend çizgisinin sonlanmasına neden oldu. Parite şu anda 6.500 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altında işlem görüyor. Son düşüş 6.279 dolar seviyesinin görülmesine neden oldu. Ve fiyat şu an konsolide oluyor. Aynı grafikte 6.400 dolara yakın dirençli bir düşüş trendi hattı da bulunuyor. Bunun üstünde, bir sonraki direnç seviyesi 6.500 dolar olarak belirlendi.

Bitcoin Price Analysis BTC USD

Grafiğe baktığımızda, Bitcoin’in açıkça 6.550 doların altında bir düşüş bölgesinde bulunduğunu görüyoruz. BTC fiyatının, olası bir yükselişte 6.500-50 dolar civarında bir dirençle karşılaşması muhtemeldir. Aşağı yönde, 6.279 doların altında bir kırılma 6.200 doların test edilmesine neden olabilir.

Teknik göstergelere baktığımızda:

Saatlik MACD:  Yükseliş bölgesine hafifçe yerleştirildi.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi):  40 seviyesine doğru yükseliyor.

Ana Destek Seviyesi: 6,280 dolar

Ana Direniş Seviyesi:  6,500 dolar

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin