Malta Binance ile uluslararası bağlantı kuracak
Malta Binance ile uluslararası bağlantı kuracak

Malta Binance ile yeni borsa kurmak için anlaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Malta Menkul Kıymetler Borsası’nın yan kuruluşu olan MSX Plc, Salı günü işlem hacmi ile dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance ile bir anlaşma imzaladı. Bu sayede Malta Binance ile menkul kıymet tokeni ticareti için yeni bir dijital borsa başlattı.

Malta Binance ile uluslararası bağlantı kuracak

MOU, Binance’in ülkenin sağlam ve şeffaf kripto düzenleyici ikliminin bilinciyle Malta’da genişleme planlarını takip ediyor. Yeni alım satım platformu, Malta Borsası’nın 26 yıllık faaliyetlerini, yasal uyumluluk ve müşteri durum tespiti konusunda büyük deneyime sahip olacak ve Binance’in etkin liderliği ile uluslararası bağlantılarını birleştirecek.

Malta Menkul Kıymetler Borsası başkanı Joseph Portelli ve Binance CFO’su Wei Zhou, mutabakat zaptını imzaladılar. İmza töreninden önce, Maliye Bakanı Edward Scicluna, Malta Borsası’nın Malta ekonomisine daha fazla büyüme deneyimi yaşatırken aktif bir rol oynamaya devam etme niyetini gösteren bir örnek olduğunu ve faaliyetlerini küresel şirketlerle ortaklık kurarak genişleteceğini söyledi.

Timesofmalta

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin