Çin’in Ethereum’u yeni Blockchain’e taşınıyor: Yatırımcılar neler yapmalı?
Çin’in Ethereum’u yeni Blockchain’e taşınıyor: Yatırımcılar neler yapmalı?

Büyük potansiyeli ile top 8 NEO DApps

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dağıtık uygulamalar, Blockchain ekosistemlerinin evriminde ayrılmaz bir rol oynuyor. Genellikle Ethereum’a rakip olarak atıfta bulunan NEO, gelişiminin çeşitli aşamalarında büyüyen kendi dApps koleksiyonuna sahip. Çok fazla potansiyele sahip oldukarı için aşağıdaki 8 NEO DApps incelemeye değer.

İşte en iyi 8 NEO DApps

8- AdEx

Blockchain tabanlı reklam ağları geç olarak çok ilgi görüyor. AdEx, reklamverenlerin hedef kitlesine ulaşmasını ve pazarlama bütçelerinin şirketlere para için doğru patlama yapmasını sağlamayı amaçlıyor. Kullanıcılar, güvenilir reklamverenlere bağlayarak ve kaliteli trafik için ödeme alarak çevrimiçi etkilerinden para kazanabilir.

7- NeoAuth

İnternet için yeni kimlik doğrulama sistemlerinin etkinleştirilmesi, genel hesap güvenliğini artıracak. NeoAuth, adından da anlaşılacağı gibi, NEO Blockchain’e dayanan bir çevrimiçi kimlik doğrulama çözümü. Bu açık kaynaklı dApp, kullanıcıların NEO cüzdan adreslerini kullanarak desteklenen hizmetlere erişmelerini sağlar. Henüz pek çok hizmet NeoAuth’u desteklemedi, ancak bakmaya değer bir çözüm.

6- Alphacat

Robo-danışmanlar bir bütün olarak finansal sektöre damgasını vurdular. Aynı konseptin yalnızca normal Blockchain tabanlı yinelemeleri, bazı potansiyel faydalar sunar. Alphacat, kripto para yatırımlarına odaklanan robo-danışmanlar için bir pazar yeri sunmayı hedefliyor. Platformlar tamamen NEO’nun Blockchain’ine inşa edildi ve tahmini yatırım araçları sunmanın yanı sıra AI ve büyük verileri destekleyecek.

5- FTW

Çevrimiçi kumar ve Blockchain katı bir kombinasyon gibi görünüyor. FTW, tamamen merkezi olmayan bir oyun ekosistemi sunarak bu kavramı ele alıyor. NEO akıllı sözleşmelerin potansiyelinden yararlanarak, proje çevrimiçi kumar pazarına daha fazla şeffaflık ve adalet sunabilir.

4- HashPuppies

Koleksiyon, Blockchain teknolojisinin dünyasında yeni bir şey değil. Çoğu proje Ethereum’da tokenize edilmiş varlıklar yaratırken, HashPuppies NEO için de aynısını yapacak. Proje, kullanıcılara sanal köpekleri toplamalarına, yetiştirmelerine, yetiştirmelerine ve bu oyuna çevrimiçi bir rekabet unsuru sunmalarına izin veriyor.

3- NEO Health

Blockchain teknolojisi, sağlık sektörü için bir bütün olarak uygulanabilir bir çözüm. NEO Health, en gelişmiş tıbbi bilgi kaynağı ve klinik karar destek aracını oluşturmayı amaçlıyor. NEO Blockchain teknolojisini kullanarak, girişim bu özel ekosistemin sunduğu tüm doğal avantajlardan yararlanabilir.

2- NEX

NEX platformu NEO Blockchain ve underpinning teknoloji yararlanarak yeni bir merkezi olmayan döviz olmayı hedefliyor. Bu proje, aynı anda birden fazla blokta daha hızlı ve karmaşık işlemler sunmak için bir zincir dışı eşleme motoru kullanıyor. Bu bağlamda atom takaslarına biraz benzer görünüyor.

1- Red Pulse

Red Pulse platformu bu listedeki tüm diğer projelerden çok farklı. Dikkatini sadece Çin’e odaklayan bir tokenized araştırma ekosistemi. Bu etkinlik odaklı platform, Çin şirketlerini ve genel ekonomiyi etkileyen her pazar segmentini kapsıyor. NEO teknolojisi için ilginç bir kullanım çantası.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin