Maksimum kazanç için 3 altkoin yatırım stratejisi
Maksimum kazanç için 3 altkoin yatırım stratejisi

Maksimum kazanç için altkoin yatırım stratejileri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altkoinlere yatırım yapmak çok risklidir ve dikkatli olmazsanız cüzdanınızı incitebilirsiniz ama aynı zamanda inanılmaz gelirler de elde edebilirsiniz. Bu nedenle herkesin merak ettiği maksimum kazanç için altkoin yatırım stratejileri nelerdir?

Maksimum kazanç için altkoin yatırım stratejileri!
Maksimum kazanç için altkoin yatırım stratejileri!

Maksimum kazanç için 3 altkoin yatırım stratejisi

Yukarıdaki turuncu çizgi Bitcoin’i temsil ediyor ve mavi, yeşil ve diğer çizgilerin karışıklığı ise altkoinleri temsil ediyor. Altkoinlerin neden çoğu zaman uzun vadeli bir bekletme stratejisi olmadığını bu grafikten görebilirsiniz. Yatırımlarından kâr elde etmek isteyenler için işte üç yatırım stratejisi:

Altkoin yatırım stratejisi 1

Mümkün olduğunca ucuza kripto para almak için ICO sırasında bir altkoine yatırım yapılması gerekir. Bir promosyona katılırsanız bonus tokenlerini ICO’da erken satın alabilirsiniz. ICO satış öncesi seviyelerine ulaşmak için genellikle en az 50.000 dolar harcamış olursunuz. Kripto paranın ICO sonrasında hemen çıkıp çarpmadığını görmek için tetikte olmalısınız. Eğer fiyat düşerse, önemli olan tokenleri satmak. Eğer kripto parayı satış fiyatından almış olsaydınız, aldığınız anlaşmaya göre %50-%100 kâr elde edersiniz. Bu stratejiyi kullanırken, birkaç paraya alışmanızı ve tüm paranızı bir koine yatırmamanız önerilir. Eğer yatırım yapmak için 10.000 dolarınız varsa, 10 dolara 1.000 dolar ya da 5.000 dolara 5 dolar koyabilirsiniz. Böylece riske karşı korunursunuz.

Altkoin yatırım stratejisi 2

Bir tokenin borsaya çarpması beklenebilir ve ilk daldırma sırasında satın alınabilir. Büyük ihtimalle ICO satışından daha ucuza sahip olacaksınız. Bu kripto paraların birçoğunun borsaya çarptıklarında dolduruluyor olmasının nedeni, satış öncesi alıcıların ve piyasaya yardımcı olmak için serbest paralar alanların piyasaya para atmasıdır. Bu, şirketin gerçek piyasa hacmini yükseltebilir. Altkoinleri analiz ederken, Coinmarketcap’a baktığınızdan emin olun ve yeni altkoinin piyasa hacmini mevcut olanlarla karşılaştırın. Kripto para piyasası hacminin diğer yerleşik paralara dayandırılması gerektiği konusunda fikir edinebilirsiniz.

Altkoin yatırım stratejisi 3

Çizelgeleri analiz edin ve MACD, RSI ve temel teknik grafik göstergelerinin nasıl hareket etmeye başladığını görün. Yönü hakkında bir fikir verecek herhangi bir mum grafik desen formuna bakınız. Artan veya düşen olup olmadığını görmek için ses seviyesini izleyin. Kripto paranın düşüp düşmediğini belirlemek için diğer paralara karşı piyasa hacmini sürekli olarak yargılayın. Bu strateji için çok daha fazla araştırma yapabilirsiniz, çünkü bu daha uzun vadeli bir yöntemdir (uzun vadeli veya satın alma ve bekletme). Yol haritasındaki güncellemeler için şirket web sitesini kontrol edin, çünkü bu durum parasal fiyatı etkileyecektir. Ticaret dünyasında “Söylentiyi satın al, haberi sat” diyen bir söz var. Bu altkoinlerin ticareti konusunda çok doğru bir söylem olduğu kanıtladı.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hacked

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin