featured

Maker (MKR) yükselişine hız kesmeden devam ediyor: İşte, fiyat hareketine yön veren gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan altyapı ve yazılım hizmetleri sağlayıcısının yerel kripto para birimi olan Maker (MKR), son zamanlarda etkileyici büyümeler yaşıyor. Bunun nedeni Santiment tarafından kısa süre önce ortaya çıkarıldı. Veri analitiği servis sağlayıcısına göre aktif MKR adreslerinin sayısı 10 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı.

Bu veriler, daha fazla adresin Maker ekosistemine girdiğini gösteriyor. Bununla birlikte, halihazırda protokolü destekleyenlerin hep birlikte çok daha aktif hâle geldiği gerçeğinin de altını çiziyor. Santiment’in belirttiği gibi bu hareket, altcoin fiyatının 1,500 dolara çıktığı zamana denk geldi.

Maker MKR

Maker (MKR) fiyatı, son 24 saatte %7,35 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 1,528 dolar civarında işlem görüyor. Bu mevcut büyüme oranı, Maker’ın bu ay şimdiye kadar herhangi bir şekilde hızını yavaşlatmadığının kanıtıdır. Aynı zamanda, altcoin’in son yedi günlük dönemde %14 oranında bir artış kaydetmesi de son gelişmelerin fiyata etkisinin olumlu olduğunun net bir göstergesidir.

Ancak Santiment, Maker yatırımcılarının borsalara token akışına karşı dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarıyor. Çünkü, bu eğilim kısa vadede büyük bir düşüşe sebep olabilir.

Maker (MKR) için sırada ne var?

Büyüme yolunun çoğunluktan farklı olduğu kanıtlanmış bir altcoin varsa o da Maker olacaktır. Token’ın son zamanlarda kaydettiği büyüme, piyasa lideri olan Bitcoin (BTC) ile karşılaştırıldığında artık nispeten daha düşük bir korelasyona sahip olduğunu kanıtladı.

Maker, birkaç gün boyunca sürekli olarak en iyi performans gösteren token’lardan biri olarak öne çıktı. Bildirildiği üzere token, bu büyüme eğrisini kısmen yenilikçi kalarak çizmeyi başardı ve Güney Kore gibi en önemli merkezlerden bazılarında destekçileri için yeni kullanım senaryoları başlattı.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin