California Mahkemesi'nin kararı bir Ripple zaferi mi?
California Mahkemesi'nin kararı bir Ripple zaferi mi?

California Mahkemesi’nin kararı Ripple için bir ümit mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kaliforniya Bölge Mahkemesi’nin salı günü yayınladığı karar, gerçek bir Ripple zaferi anlamına geliyor. Karar, XRP’ye ihtiyaç duyulan istikrarı sağladı. Karar, şirketin bir süredir istikrarlı bir düşüş gösteren XRP tokenine istikrarı getirdi.

Nasdaq, şirketin aleyhindeki tüm davaların, XRP tokeninin değerini arttırmak için yapıldığı şikayetine dayandığını bildirdi. Şirket yönetimi, şirket ve XRP tokeninin iki ayrı varlık olduğu konusunda ısrarcı.

Şirket, para biriminin meşruluğunu geliştirmek için çeşitli değişiklikler yaptı. Son dönemlerde “XRP” ye iştirak eden şirket, şirketin tokenden nasıl uzaklaşmaya çalıştığını gösterir nitelikte.

 Baş Pazarlama Stratejisti Heck, Ripple zaferi hakkında konuştu:

Bu yılın başlarında çok fazla XRP’ye sahiptik tıpkı bir sürü nakit, sandalye ve bilgisayara sahip olduğumuz gibi ama şirket Ripple olarak adlandırılıyor ve biz yazılım satıyoruz.

XRP son zamanlarda bir miktar artış kaydetti ve %12,64 arttı. Piyasanın geri kalanı da iyileşme gördü, bu yüzden XRP artışının büyük ölçüde piyasa duyarlılığından kaynaklanması muhtemeldir, ancak şüphesiz bu kararın fiyat üzerinde bir miktar etkisi olacaktır.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin