madencilik şirketi bitfury
Madencilik şirketi Bitfury IPO söylentileri öncesi 80 milyon fon dolar topladı

Madencilik şirketi Bitfury IPO söylentileri öncesi 80 milyon fon dolar topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin madencilik altyapı sağlayıcısı Bitfury, düzenlediği yatırım turunda 80 milyon dolar gibi önemli bir fon artışı sağladı. Madencilik şirketi Bitfury ’nin yatırım turuna çıkacağı söylentileri ise bundan birkaç hafta öncesine dayanıyordu. Bitfury’nin bir IPO faaliyetini göz önünde bulunduracağı söylentilerinin ardından gerçekleşen yatırım turu, Avrupalı risk sermaye fonu Korelya Capital tarafından yönetildi.

Madencilik şirketi Bitfury’nin özel yatırım turuna önemli şirketler katıldı

Diğer katılımcılar arasında Güney Kore internet devi Naver Group, Asya kurumları Macquarie Capital ve Dentsu Japan ile Michael Novogratz’ın şirketi Galaxy Digital’i vardı.

Genel müdür yardımcısı George Kikvadze düzenledikleri finansman turu ile ilgili şunları söyledi:

Bu özel yatırım, kurumsal yönetişimi bir üst seviyeye taşıyacak, finansal stratejik seçeneklerimizi genişletecek ve piyasa olgunlaştıkça büyümemizin bir sonraki aşaması için bizi ideal bir konuma getirecektir.

2018 yılında piyasanın özellikle madencilik konusunda oldukça zorlu pazar haline gelmesi madencilik üreticilerine gözle görülür zararlar verdi. Buna rağmen Bitfury, endüstrinin önde gelen şirketlerinden biri olan Bitmain‘i ile rekabet edebilecek düzeyde faaliyetlerde bulunuyor. Aynı zamanda Bitfury kripto para ile ilgili diğer iş sektörlerine de yöneliyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin