12 aralık ethereum
12 Aralık Ethereum fiyat analizi: ETH 100 dolar yolunda engelleri aşabilecek mi?

Ethereum 26 Temmuz fiyat görünümü: ETH toparlanma sürecinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 26 Temmuz fiyatı için öne çıkan başlıklar şu şekilde:

  • ETH fiyatında dün yaşanan genel düzeltme hareketleri sınırlı kaldı.
  • Ethereum, hareketli ortalama seviyeleri olan 465 dolardan destek bularak yeniden yükselişe geçti.
  • Ether son fiyat hareketiyle dolar ve Bitcoin karşısında olumlu bir görünüm elde etti.
  • Önemli teknik göstergeler ETH için pozitif bir görünüm veriyor.

Ethereum 26 Temmuz teknik analizi

Dün yaşanan düşüşün sınırlı kalması Eth fiyatında orta vadede umutları yeniden yeşertti. Dün akşam saatlerinde gelen yükseliş Ethereum fiyatını yeniden 480 dolar seviyelerine kadar çıkardı. ETH/USD paritesinin saatlik grafiğinde gözlemlediğimi 100 HO ve 200 HO şu an için 467 dolarda eşit miktarda olup, ilerleyen saatlerde açılabilecek alış pozisyonlarına göre yükseliş trendini gösterir şekilde pozisyon alabilirler.

Dün bahsettiğimiz baş ve omuz formasyonu ise piyasanın yaşadığı genel düzeltme hareketinden dolayı çalışmadı. Fakat fiyatın şuan kritik 480 dolar seviyesinde olması ve bu seviyenin geçilmesi Ether’in gün içi yükselişi için oldukça kritiktir. Olası bir geri dönüş hareketinde ise hareketli ortalamalar dinamik birer destek görevi göreceklerdir. Alış pozisyonu açmayı düşünenler için bu ortalamaların altında stop koymaları uygun olabilir.

Öte yandan Ether fiyatına daha geniş bir perspektifte baktığımızda; ETH/USD günlük grafiğinde tepe seviyesi olan 821 dolardan başlayan düşüş trendinin geçen hafta itibarıyla 480 dolar seviyesinde kırıldığını görüyoruz. Sonrasında ise Ethereum’un yatay bir seyre girdiği görülüyor.

Ethereum’un uzun vadeli grafiklerde içinde bulunduğu kanal hareketinin üst bandının 480 dolarda konumlandığı düşünülürse, bu seviyenin aşılması yeni yükselişleri getirebilir. Ether bunu son bir hafta içerisinde iki kere denedi fakat başarılı olamadı. Bugünkü fiyat hareketlerinde ise bu kanalı bir kez daha kırmak için hareket edebileceğini düşünüyoruz.

Ethereum için önemli teknik göstergelere baktığımızda ise; RSI’ın 60 seviyesinin üzerinde yukarı yönlü hareketine, stokastik osilatörün aşırı alımda olup, alış baskının yükseldiğine ve CCI’ın pozitif görünümde olup, mevcut trendin güçlü olduğunu gösterdiğine şahit oluyoruz.

Ethereum 26 Temmuz destek direnç seviyeleri ise şu şekildedir

3. direnç 504,35
2.direnç 494,82
1.direnç 483,35
pivot 473,82
1.destek 462,35
2. destek 452,82
3.destek 441,35

Ethereum 26 Temmuz teknik göstergelerinin özet görünümü

kaynak: tradingview

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin