Lupus Vakfı şimdi kripto ile bağış kabul ediyor - Kripto Para Haber
Lupus Vakfı şimdi kripto ile bağış kabul ediyor - Kripto Para Haber

Lupus Vakfı şimdi kripto para ile bağış kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerikalı Lupus Vakfı, bağış için kripto para kabul ettiğini açıkladı.

Bağışçılarına ve destekçilerine daha fazla kolaylık sağlamak amacıyla, Amerikalı Lupus Vakfı (LFA), kuruluşa bağış yapmak için yeni bir yöntem ekledi. Vakıf şimdi, resmi web sitesi Lupus.org’da açıklandığı gibi, kripto para birimleri ile bağış kabul ediyor.

Lupus Vakfı, pek çok kripto para birimini destekleyecek

Vakıf, bağış olarak Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) ve Ethereum Classic (ETC) kabul etmeye başlamak için bir Blockchain şirketi olan The Giving Block ile çalışacak.

Açıklamada, LFA’nın başkanı ve CEO’su Stevan W. Gibson şöyle söyledi:

Kripto para birimini kabul etmenin faydasını ve Blockchain teknolojisinin önemi biliyoruz.

Gibson ekledi:

Bu yeni yetenekle, daha fazla kripto para kabul etmenin yanı sıra, bu teknolojiyi kullanan daha fazla kişi ve örgüt gördüğümüzden, etkimizi arttırmak için Blockchain’den yararlanabileceğimiz alanı da genişletmeyi umuyoruz.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin