Bitfinex
Bitfinex ’den BTC fiyatının Tether tarafından manipüle edildiğini iddia eden araştırmaya cevap

Bitfinex Borsası iflas mı ediyor? Borsa iddialara cevap veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önemli kripto para birimi borsalarından biri olan Bitfinex Borsası, internette dolaşan bir dizi borsanın iflas ettiğiyle ilgili iddiaları takiben, bir açıklama yaptı. Şirket bu açıklamada, “iflas etmediği” konusunu ısrarla belirtiyor ve ticaret operasyonlarının normal çalıştığını da ekliyor.

Bitfinex Borsası, iflas iddialarına cevap veriyor

Borsa konuya yönelik yaptığı açıklamada, 2013 yılından beri küçük bir ekip ve düşük işletme maliyetiyle faaliyet gösteren çok az sayıdaki borsadan biri olarak iflas etmediği vurguluyor. Ayrıca Bitfinex, borsaya ait olan “Bitcoin, Ethereum ve EOS cüzdanları” göstererek bu cüzdanların borsanın tuttuğu kripto paraların küçük bir kısmını oluşturduğunu ekliyor.

Borsa aynı zamanda bu iddiaların gerçek dışı olduğunu ve borsanın hem itibari hem de kripto para çekme işlemlerinin normal bir şekilde çalıştığı vurguluyor. Bitfinex açıklamasına, kullanıcıların fiat para birimi ile ilgili sorunlarının ele alındığını ve bu tür sorunların Bitfinex Borsası’na özgü olmadığını belirterek devam ediyor.  Ayrıca Borsa, Noble Bank’ın operasyonlar, ödeme gücü ve faaliyete devamlılık üzerinde hiçbir etkisi olmadığı ekliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin