featured

LUNC fiyatının sıradaki yönünü belirleyecek hareket bekleniyor: Satın almak için doğru bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerin çoğu yoğun bir satışa maruz kalırken LUNC fiyatı da bundan yoğun ölçüde etkilendi. Fiyat 0,000115 dolarlık zirvesinden %24,5 oranında bir düşüş yaşayarak 0,000086 dolara geriledi. Aşağı eğimli trend çizgisinin sağlam kalması durumda satıcılar fiyatı 0,00007 dolara düşürebilir.

LUNC fiyatı dar bir aralıkta yüksek oynaklık yaşayabilir. 0,000082 dolar seviyesinin kaybedilmesi durumunda %15’lik bir düşüş daha gelebilir.

LUNC için gün içi işlem hacmi 82 milyon dolardır. Bu da %27’lik bir artış olduğu anlamına geliyor.

10 Haziran’da LUNC, yoğun bir satışa maruz kaldı. Bu satışların sebep olduğu düşüş sonucunda 0,000082 dolardaki destek test edildi. Ancak, bu noktada alıcıların devreye girmesi ile destek kırılmadan kalmayı başardı.

Bu nedenle grafikteki uzun fitil ret mumu, yukarıda belirtilen seviyeyi yüksek bir birikim bölgesi olarak doğrular ve fiyatın muhtemelen altına düşeceğini gösterir. Benzer şekilde, genel eğilim çizgisi sürekli olarak LUNC fiyatını baskılayacak ve yükseliş girişimlerini baltalayacaktır.

LUNC

Bu nedenle altcoin’in bu seviyelerden herhangi biri ihlal edilene kadar mevcut aralık içinde işlem görmeye devam etmesi muhtemeldir Potansiyel kırılma, hapsolmuş momentumu serbest bırakacak ve ilgili tarafta bir hareketini tetikleyecektir.

0,00007 dolara düşüş gerçekleşebilir mi?

Gözde altcoin için yakın gelecekteki eğilim, trend çizgisi ile 0,000082 dolar arasında oluşan bölgedeki harekete bağlıdır. Mevcut piyasa durumu düşüş eğilimi gösterirken, fiyatın 0,000082 dolarda bulunan destek noktasının altına düşmesi muhtemeldir. Bu da satış baskısını artıracak ve altcoin’i 0,00007 dolara doğru geriletecektir. Öte yandan, genel eğilim çizgisinin üzerinde bir kırılma gerçekleşmesi durumunda LUNC yeniden 0,0001 dolara yükselmek için uygun bir zemin elde edecektir.

Teknik göstergelerden RSI eğilimindeki yükseliş, yatırımcıların düşük fiyatlardan satın alma fırsatını değerlendirdiğini gösteriyor.

LUNC için takip edilmesi gereken destek noktaları 0,000073 dolar ve 0,00006 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 0,000092 dolar ve 0,000103 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin