featured

LUNC yakım işlemlerinde yeni bir dönüm noktasına ulaşıldı: Boğa piyasası fiyatı 1 dolara yükseltebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Luna Classic topluluğu, LUNC fiyatının 0,00015 dolarda bulunan kritik direnç noktasını test etmesinin ardından Binance’in 1 Mart’ta gerçekleştireceği 19. token yakma partisini bekliyor.

Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan LUNC fiyatı, 30 gün içinde %46 oranında bir artış kaydetti ve 0,00015 doların üzerine çıktı. Şu anda Terra Classic fiyatı 0,00014 dolardaki destek ile 0,00015 dolarda bulunan direnç arasında işlem görüyor.

LUNC token’larının dolaşımdaki arzı, token yakma etkinliği 100 milyarlık dönüm noktasına ulaşırken 5,78 trilyona düştü.

Terra Luna Classic, bu hafta piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyatındaki şaşırtıcı yükselişin 64,000 dolar civarına kadar devam etmesi ile birlikte toparlanan diğer kripto para birimlerinin arasına katıldı. LUNC fiyatı piyasadaki volatilitenin ortasında, haftalık en düşük seviye olan 0,0001137 dolardan şu anki yıllık en yüksek seviye olan 0,0001563 dolara yükselerek parlamayı başardı.

Yatırımcılar kârlarını realize etmeyi veya risklerini artırmayı düşünürken gözde altcoin, Perşembe günü 0,0001467 dolardan işlem görmek için biraz ara verdi.

LUNC fiyatı mevcut boğa piyasasında 1 dolara yükselebilir mi?

Terra Luna Classic, 2022’deki Luna destanından bu yana inişli çıkışlı bir token oldu. LUNC yüksekten uçan canlı bir token konumunda iken, 119 dolarlık rekor bir seviyeden 0,000001 dolar gibi düşük seviyeye acımasız bir aşağı yönlü hareket yaşadı.

Son iki yılda topluluk, ekosistemdeki geliştiricilerin yardımıyla bir zamanlar canlı olan token’ı yeniden canlandırmak için çok çalıştı. LUNC, kat etmesi gereken uzun bir yol olmasına rağmen fırtınayı atlatmayı başardı ve tarihteki en uzun kripto kışlarından birini atlattı.

Bildirildiği üzere token yakma programı 100 milyar adet token’ı aşarak önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Terra Luna Classic topluluğu, token’ın piyasadaki değerini ve konumunu artırmaya yardımcı olmak için arzını azaltma misyonuna başladı.

En büyük kripto para borsası olan Binance, çeşitli işlem çiftlerini listelemenin yanı sıra, yakılan tüm LUNC token’larını %51’ini oluşturarak yakma işlemlerine en büyük katkıyı sağlayan kurum olarak öne çıkıyor.

Bir sonraki Binance LUNC token yakım işleminin 1 Mart’ta yapılması bekleniyor. Bu, 100 milyarlık dönüm noktası başarısının ardından ikinci aşamanın önünü açıyor. Binance gibi kripto borsaları, doğrulayıcılar, diğer kripto projeleri ve topluluk üyeleri de dahil olmak üzere çeşitli taraflar bu önemli misyona katkıda bulunuyor.

Binance, önceki partide (18.) 2 milyardan fazla token’ı dolaşımdan kaldırıldı ve bu da küçük bir fiyat artışına yol açtı. Duyguların son derece iyileştiği ve Şubat sonundaki yükselişle doruğa ulaştığı şu anda Terra Luna Classic, Mart başında 0,0002 dolara doğru başka bir yükselişi ateşleyebilir.

Terra Luna Classic şu anda 5,78 trilyon token’lık mevcut arza sahip. Toplam arz ise 6,81 trilyon seviyesinde bulunuyor ve aradaki fark şu anda stake sözleşmelerinde kilitli durumda.

Takip edilmesi gereken kritik seviyeler

LUNC fiyatı şu anda iki önemli seviye tarafından çizilen sınırlar içerisinde bulunuyor. Bunlardan ilki, yeşil bantla 0,00014 dolar civarında vurgulanan arz ve kırmızıyla gösterilen yaklaşık 0,00015 dolarda bulunan direnç noktası.

Şubat ayındaki yükselişin ardından, belirgin destek ve direnç içerisinde bir miktar istikrar görünümü ön plana çıkabilir. Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesinin görünümüne dayanarak, alıcılar yükseliş trendini koruyabilir ve 0,0002 dolara doğru daha büyük bir kırılma öncesinde bariyeri başarılı bir şekilde yeniden test edebilir.

LUNC yakımları

Diğer kripto para birimleri de 62,000 dolarda bulunan destek noktasını sağlam bir şekilde koruyan Bitcoin’in önderlik ettiği yükselişlerini duraklattı. Yatırımcılar, Nisan ayında gerçekleşecek halving etkinliği öncesinde bir yeniden birikim döneminin ardından başka bir kırılmanın yaşanacağını öngörüyor.

Terra Luna Classic’e gelince, Binance’in 19. token yakma işlemi 1 Mart’ta başka bir koşuyu ateşleyebilir. Bu nedenle, önümüzdeki dönemde hikayeyi şekillendirecek iki temel seviye olan yeşil destek alanı ve kırmızı direnç bölgesini takip etmekte fayda var.

Kripto para piyasası her gün gelişen ve büyüyen bir sektördür. 2024 yılında yeni çıkan yüksek potansiyelli projeler, erken dönem yatırımcıların ilgi odağı hâlinde. Çünkü, kripto piyasasında zamanlama çok önemlidir ve erken dönem yatırımcıları maksimum kâr elde edebilir. Bunlardan bir tanesi de şu anda ön satış aşamasında olan Green Bitcoin projesidir.

Green Bitcoin: Tahmin oyunu ile token kazandıran çevreci proje

Green Bitcoin, yatırımcıların Bitcoin’in fiyat hareketlerini tahmin ederek token’larını stake etmelerine imkan tanıyan Stake-to-Predict protokolünü benimseyen en son kripto projelerinden biridir. Ayrıca, doğru tahminlerde bulunan yatırımcıları GBTC token’ları kazanmaya teşvik eden Predict-to-Earn protokolüyle de öne çıkmaktadır.

Green Bitcoin ile Bitcoin arasında dikkate değer birkaç benzerlik bulunmaktadır. Örneğin, Green Bitcoin’in toplam arzı 21 milyon token ile sınırlıdır, bu da Bitcoin’in toplam arzıyla uyumludur. Ayrıca, projenin “Green” adı çevre dostu bir kripto projesi olduğunu vurgulamak için seçilmiştir.

Green Bitcoin, Ethereum altyapısında bir ERC20 token’ıdır ve fiyat tahmin oyunuyla ödüllerin hesaplanma süresi Bitcoin’in blok kazılma süresine dayanmaktadır. Bu da her 10 dakikada bir ödüllerin hesaplanması anlamına gelmektedir. GBTC tokenları, ön satış aşamasının tamamlanmasının ardından borsalarda listelenerek kullanıma sunulacaktır.

Green Bitcoin’in teknik ekibi tarafından paylaşılan dokümana göre, 21 milyonluk token arzının %27,5’inin staking ödülleri olarak ayrıldığı görülmektedir. Bu ödüllerin tamamı 2025 yılının sonuna kadar dağıtılacaktır.

Yüksek potansiyeli ile yepyeni bir proje olan Green Bitcoin’in fiyat hedefleri oldukça yüksek. Bu nedenle, özellikle erken dönem yatırımcılarını büyük kârlar bekliyor olabilir. Siz de yenilikçi bir portföye sahipseniz hemen Green Bitcoin projesinin bir parçası olabilirsiniz.

Green Bitcoin Satın Al

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin