featured

LUNC topluluğu milyonlarca token yakılacak projeyi onayladı! Fiyat yükselişe geçebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Luna Classic topluluğu, önemli bir değişiklik önerisini onaylayarak ağdaki başka bir projeyi memnuniyetle karşıladı. Teklif, aynı zamanda diğer projelerin Terra Luna Classic blockchain’i üzerine inşa edilmesini sağlayacak.

LUNC

Cosmos Wasm MaxContractSize üzerindeki anahtarın 614400’den 819200’e yükseltilmesi için TerraPoker tarafından sunulan 11477 “Kodu yüklemek için MaxContractSize’ı artırın” önerisi kabul edildi. Bu, protokolün sözleşmesini zincire yüklemesine ve LUNC yakma kampanyasına katkıda bulunmasına izin verecektir.

TerraPoker 24 Nisan’da paylaşılan bir tweet ile topluluğu Terra Classic zincirinde başlatılan projeyi destekledikleri için takdir etti. Proje yakında poker oyununda LUNC kullanılmasına izin verecek. Ayrıca, toplanan komisyon ücretlerinin %10’unun yakılması taahhüt ediliyor.

Sözleşme boyutundaki ayarlama, Terra Poker’i yalnızca Terra Classic ekosistemine kabul etmekle kalmayacak. Aynı zamanda diğer protokollerin katılmasına ve geliştiricilerin daha iyi çözümler oluşturmasına yardımcı olacaktır.

Önerge %60 kabul oyu alırken, %31 hayır oyu aldı. Kalan %8 ise çekimser oy kullandı. Topluluktaki mevcut görüş, teklifin zincirdeki faydayı artıracağını ve LUNC yakım işlemlerini artıracağını gösteriyor. Bu nedenle, Allnodes, LUNC DAO, TerraCVita, Interstake ve JESUSisLORD gibi önemli doğrulayıcılar projeyi destekledi.

Bu arada doğrulayıcı Allnodes, Terra Rebels geliştirici grubu tarafından tartışmalı Teklif 11479’u destekledi ve Rebel Station altyapısını 3 ay boyunca çalıştırmak için 37,593 dolar değerinde LUNC token’ı finanse etme teklifi onaylandı.

Yakım işlemleri devam ediyor

TerraPoker milyonlarca LUNC token’ını yakmayı hedeflerken, Cremation Coin gibi bazı projeler halihazırda 344 milyonun üzerinde toplam net token yakımı ile büyük LUNC yakım işlemlerine katkıda bulunuyor.

Ancak GenesisX50 adlı başka bir proje, tek bir işlemde 11,799,000 adet LUNC token’ı yaktı. Proje, artık yerel GSX50 token yakma işlemlerinin bir parçası olarak toplamda 13 milyon adet token yaktı.

Ayrıca LUNC DAO, haftalık yakma planının bir parçası olarak yakım işlemlerine katkıda bulunuyor. Doğrulayıcı toplamda 457 milyondan fazla LUNC yaktı.

Fiyat baskı altında kalıyor

Güney Kore Bölge Mahkemesi, savcılığın Terra LUNA veya Terra Classic LUNC blockchain’lerinin menkul kıymet olduğu yönündeki iddialarını reddetti. Ayrıca mahkeme, devletin Terraform Labs kurucu ortağı Daniel Shin’e el koyma itirazını da reddetti.

Ancak, çekirdek geliştiriciler Ed Kim ve Tobias “Zaradar” Andersen, geliştirici ekibinden ayrıldığından dolayı Terra Luna Classic topluluğu küçük bir krizle karşı karşıya kaldığından, altcoin’in fiyatı baskı altında kalmaya devam ediyor.

Fiyat son 24 saatte %1 oranında bir düşüş yaşadı ve şu anda 0,00011 dolar civarında işlem görüyor.

coingape 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin