featured

Bu hafta sonu kripto para piyasasına yön verebilecek trend konular!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zincir üstü analiz firması Santiment, dün paylaştığı bir Twitter gönderisinde yatırımcıları kripto para alanındaki trend konuları takip etmeye çağırdı. Gönderiye göre Curve, Real World Asset Tokenization (RWA) ve Litecoin (LTC) sonrası fiyat performansının yarıya inmesi gibi sıcak konular hafta sonu ve yeni haftaya girerken piyasaları yukarı ya da aşağı çekecek.

kripto

Devam eden SEC davası da kripto para piyasasının şu an için hangi yöne hareket edeceği üzerinde bir etkiye sahip olacak. Ayrıca Twitter gönderisinde “nodes”, “Coinbase” ve “HEX” gibi kelimelerin son zamanlarda trend olduğuna da dikkat çekildi.

Curve kripto parasının fiyatı 24 saate yüzde 6 yükseldi

Curve ile ilgili en son haberlerden bazıları, Curve Finance’te tutulan 61 milyon dolarlık varlığın boşaltılmasından sorumlu olan istismarcının çalınan kripto para biriminin bir kısmını iade ettiği gerçeğiyle ilgiliydi. Bu arada CoinMarketCap, Curve DAO Token’ın (CRV) son 24 saatlik işlemlerde fiyatının yüzde 6’dan fazla arttığını belirtti.

Bu, kripto para biriminin basın zamanında 0,6127 dolardan el değiştirmesine neden oldu ve bu da günlük en yüksek seviyesi olan 0,6288 dolara yakındı. CRV’nin 24 saatlik işlem hacmi de dünden bu yana yüzde 28’den fazla artış gösterdi. Sonuç olarak altcoinin hacmi 162.409.699 dolar olarak gerçekleşti.

CRV’nin geçtiğimiz günkü başarısına rağmen son yedi günde yüzde 16’dan fazla düşüş gösterdi. Kripto paranın haftalık performansını yeşil bölgeye geri döndürmek için hâlâ yapması gereken bazı işler vardı. Ayrıca CRV’nin fiyatı, 2020 Ağustos ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 60,50 dolardan yüzde 98 oranında düştü.

LTC’nin yarılanmasının ardından gösterdiği performansla ilgili olarak CoinMarketCap’ten alınan veriler, altcoin fiyatının son 24 saat içinde yüzde 0,73 oranında düştüğünü gösterdi. Bu da 82,28 dolardan işlem görmesine neden oldu. Ayrıca LTC’nin haftalık performansı yüzde 9’dan fazla düşüş gösterdi. LTC, BTC karşısında da yüzde 0,71 düşüş yaşadı.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin