featured

Dogecoin (DOGE) fiyatında canlanma işaretleri: Yükseliş trendi başlıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) topluluğundaki tartışmalar, şirketin mikroblog platformunu “Her şey uygulaması” olmaya doğru itmesiyle eski adıyla Twitter olan X etrafında şekilleniyor. Musk’ın meme coin projesiyle uzun süredir devam eden bağlantısı, birçok meraklının Dogecoin’in bu platformda ödeme aracı olarak kullanılabileceğinin düşünülmesine neden oldu.

Cuma günü X’in CEO’su Linda Yaccarino’nun yer aldığı bir video, mesajlaşma, topluluk tartışmaları ve çağrıları desteklemeden çevrimiçi satın almalar için ödemeleri desteklemeye ve para transferine kadar platformdaki potansiyel özellikleri özetledi.

Musk’ın Dogecoin ve Bitcoin dahil olmak üzere belirli kripto projelerine olan sevgisi, meraklıların X’in izleyeceği bir sonraki yolu merakla beklemesine neden oldu. Spekülasyonlara rağmen ne Musk ne de Yaccarino, X’in kripto ödemelerine destek ekleyeceğini ima edecek bir şey söylemedi.

Dogecoin (DOGE) fiyat artışı ne kadar yakın?

Bitcoin gibi Dogecoin fiyatı da özellikle Eylül ayında istikrarlı olarak hareket etmeye devam ediyor. CoinDesk tarafından hazırlanan bir rapora göre şu anda DOGE, BTC’nin 30 günlük %35’lik volatilitesine kıyasla %30’luk volatilitesi ile piyasa liderinden bile daha istikrarlı olduğunu kanıtladı.

Bu açıklama merak uyandırıcı çünkü Dogecoin tarihsel olarak Bitcoin’e kıyasla daha değişken bir yapıya sahiptir. Öte yandan DOGE, meme coin çağını başlattı ve 2013’ten beri varlığını sürdüren bir kripto projesi olmayı başardı.

Ancak yeni bulunan bu istikrar, Dogecoin’in Bitcoin’den daha iyi bir kripto para birimi olduğunun göstergesi değildir.

Günlük grafik, gözde meme coin’in fiyatının 0,06 dolarda bulunan destek ile 0,064 dolardaki direnç arasında dar bir aralıkta işlem gördüğünü gösteriyor. Eğer boğalar ve ayılar bu kilit alanlardan bir çıkış yapamazsa, yatay ticaret eğilimi devam edecek.

DOGE Dogecoin

Boğalar 0,06 dolardaki desteği kaybetmemeyi başarırsa, bir yükseliş dalgası gelebilir. Dogecoin fiyat performansının dikkatli bir şekilde incelenmesi, düşüş ve yükseliş fraktallarının oluşumunu ortaya koyuyor ve bir sonraki ayağa işaret ediyor.

Yükseliş fraktalı, MACD göstergelerinden gelen bir satın alma sinyaliyle birlikte, alıcıların fiyat kontörlünü ellerinde tutabileceğini gösteriyor. Yine de, yükselişin doğrulanması için 0,064 dolardaki direncin üzerinde bir kırılma gerçekleşmelidir. Bu durumunda fiyat 0,07 dolar ile 0,08 dolar arasındaki bölgeyi hedefleyecektir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin