featured

LUNC fiyat analizi: Terra Classic yakım işlemlerindeki artış fiyatı ne zaman canlandıracak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Classic topluluğu, Mayıs 2022’den bu yana 95 milyar adet LUNC token’ı yakarak arz azaltma işlemlerine hız kesmeden devam ediyor. Veriler, dolaşımdaki LUNC token’larını azaltma misyonunda büyük bir başarı elde edildiğini kanıtlamaktadır. Yalnızca platformun kendisi de değil, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance neredeyse 50 milyar adet LUNC token’ını başarılı bir şekilde dolaşımdan kaldırdı. Bu, şu ana kadar gerçekleştirilen toplam yakım işlemlerinin yarısından biraz daha fazlasına işaret etmektedir. Bu da topluluğun Terra  Classic’in simgesel durumunu iyileştirme planına gerçekten ağırlık verdiklerini gösteriyor. Yani, kripto dünyasında işleri daha iyi hâle getirmek için büyük bir ekip çalışması yapılıyor gibi duruyor.

Yatırımcıların birçoğunun yüzünü güldüren bu gelişmeler fiyat hakkında da iyimser düşüncelerin oluşmasının yolunu açıyor. Peki, blockchain için her şey olumlu bir şekilde devam ederken LUNC fiyatı beklendiği gibi bir patlama yapabilecek mi?

LUNC fiyatı son günlerde nasıl hareket ediyor?

Terra Classic fiyatı, bu yazının yazıldığı sırada 0,000101 dolar civarında işlem görüyor. Gözde kripto para birimi, son 24 saat içinde oldukça iyi bir performans gösterdi ve bu süre içerisinde 43,52 milyon dolarlık bir işlem hacmine ulaştı. Piyasa değeri ise 586,37 milyon dolar değerinde ve oldukça güçlü bir duruş sergiliyor. Bu piyasa değeri ile Terra Classic, genel kripto para piyasasının %0,04’lük mütevazı bir kısmını temsil ediyor. Ancak yatırımcıları heyecanlandıran asıl gelişme, fiyat performansı oldu. Token’ların fiyatı 24 saat içinde %3,98 oranında mütevazı bir artış kaydederek grafiklerini yeşile boyadı.

Terra Luna Classic LUNC yakım

LUNC fiyat performansı hakkında daha iyi bir fikre sahip olmak için geçmişteki hareketlerine de göz atmakta fayda var. 5 Nisan 2022 tarihinde Terra Classic, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Bundan kısa bir süre sonra 13 Mayıs 2022 tarihinde gelindiğinde ise büyük bir düşüş yaşadı ve tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0,00001651 dolara geriledi. En düşük seviyeye gerilemesinin ardından fiyat bir miktar yükseliş kaydetti ve o zamandan bu yana en yüksek değer olarak 0,000590 dolara yükseldi.

Şu anda Terra Classic’in fiyat tahminiyle ilgili hisler düşüş yönüne doğru eğiliyor ve Korku ve Açgözlülük Endeksi 55’e (Açgözlülük) yaklaşıyor. Arz açısından bakıldığında, son yakım işlemlerinin ardından 6,88 trilyon token’dan 5,79 trilyon token’a bir azalma olduğu görülüyor.

Yıllık arz enflasyon oranı ise -%3,46 seviyesinde. Bu da geçen yılki arza kıyasla 207,41 milyar adet LUNC token’ının dolaşımdan kaldırıldığı anlamına gelmektedir.

Bunların yanı sıra, kripto para piyasasının dikkat çeken oyuncularından bir tanesi de Meme Kombat oldu. 2024 yılının yeni projeleri arasında yer alan Meme Kombat, meme coin’ler arasında dikkat çekici bir alternatif olarak öne çıkmaktadır.

Yenilikçi bir meme coin projesi: Meme Kombat

Meme Kombat, kripto dünyasına getirdiği yenilikçi bakış açısı ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor.  Bu özel proje, kripto para piyasasındaki dalgalanmalara özgün bir bakış açısı sunarak dikkat çekiyor.

Ancak Meme Kombat’ı sadece bir kripto projesi olarak değerlendirmek, projenin gerçek potansiyelini keşfetmekten alıkoyabilir. Çünkü bu token, eğlence ve rekabeti bir araya getirerek etkileyici bir Oyna-Kazan (P2E) oyun deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, favori meme karakterlerini seçip bu karakterlerle diğer oyunculara karşı savaşabiliyorlar. Oyun, sadece eğlenceli bir atmosfer sunmakla kalmıyor, aynı zamanda oyunculara token kazanma imkanı da sağlıyor. Meme Kombat projesi, geleneksel finansal yatırımları bir adım öteye taşımanın yanı sıra kripto dünyasını eğlence dolu bir maceraya dönüştürüyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Meme Kombat, sadece 12 milyonluk bir token arzına sahip. Bu arzın yarısı, yani 6 milyonu ön satışta yer alıyor. Her ön satış turundaki token fiyatı 1,667 dolar ve üst limit 10 milyon dolar olarak belirlenmiş.

Toplam arzın %30’u staking ve savaş ödülleri için ayrılmış durumda. Geriye kalan %10’u DEX likiditesi ve diğer %10 ise topluluk ödüllerinde kullanılacak.

Yatırımcı ilgisi oldukça yüksek, çünkü proje, ön satışının başlamasından birkaç saat içinde 50,000 doların üzerinde fon toplamayı başardı. Eğer siz de bu heyecan verici projenin bir parçası olmak istiyorsanız, hemen ön satışa katılabilirsiniz.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

LUNC fiyatı patlamaya hazır mı?

Terra Classic topluluğu 13 Mayıs 2022’den bu yana toplam 95,19 milyar adet LUNC token’ı yaktı. Yakım işlemleri hız kesmeden devam ederken son 1 hafta içinde ise 1,014,580,424 adet LUNC token’ı yakılarak dolaşımdan kalıcı olarak kaldırıldı. Bu işlemler, token’ı daha değerli hâle getirmek için yapıldığından çabaların ne zaman sonuç vereceği ve fiyattaki patlamanın ne zaman geleceği merak ediliyor.

Binance, devam eden LUNC yakım işlemlerinde önemli bir rol oynayarak aylık token yakma mekanizmasının bir parçası olarak milyarlarca token’ın dolaşımdan kaldırılmasına yardımcı oldu. Böylece yakım işlemlerinin %51’i Binance tarafından gerçekleştirilmiş oldu. Dünyanın en büyük kripto para borsası, son hamlesinde 5,57 milyar adet Terra Classic token’ını yakarak borsa tarafından yakılan toplam LUNC miktarını yaklaşık 50 milyara çıkardı.

Şu an itibariyle, dolaşımdaki LUNC token arzı, 5,79 trilyon civarında. Ancak topluluk, yakım işlemlerini desteklemek ve potansiyel olarak artırmak için geliştirmeler yapması gerektiğinin farkında.

LUNC token’larının tutarlı bir şekilde yakılması, özellikle Binance’in önemli katkılarıyla birlikte, fiyatlar üzerinde olumlu bir etki yaratma potansiyeline sahiptir. Yakım işlemlerinin istikrarlı olarak devam etmesi ile dolaşımdaki arz azaldıkça fiyatta bir patlama gerçekleşebilir.

Arzdaki bu azalma, yatırımcıların ilgisinin artmasına katkıda bulunabilir ve devam eden gelişmeler ve hizmet iyileştirmeleri ile birleştiğinde, LUNC fiyatının kayda değer bir artış yaşaması ihtimali var. Fiyat hareketlerini tahmin etmek zor olsa da yanma mekanizması diğer faktörlerle birleştiğinde altcoin’in fiyatı için yükseliş eğilimine zemin hazırlayabilir.

Yine de yatırımcılar, işlem yaparken kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olması sebebiyle yüksek risk içerdiğini akılda tutmalıdır.

CryptoTicker


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin