featured

Shiba Inu aniden yüzde 5 arttı: SHIB büyük altcoinlerden daha iyi performans gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler bir meme coin olan Shiba Inu (SHIB), son 24 saat içinde yüzde 5 değer kazandı. Coin Gecko’nun verilerine göre en son fiyat artışıyla birlikte diğer büyük altcoinlerin çoğundan daha iyi performans göstermeyi başardı.

Dogecoin rakibi, şu anda piyasa değerine göre 15. sırada yer alıyor. Diğer büyük altcoinler son 24 saat içinde çok az dalgalanma gösterdi. Shiba Inu piyasa değeri yaklaşık 5 milyar dolara ulaşırken 24 saatlik işlem hacmi 240 milyon dolara ulaştı.

Bu son yükselişe rağmen coinin değeri 2021’deki zirvesinin önemli ölçüde altında kalmaya devam ediyor. Genel olarak kripto piyasası bir akış hâlinde görünmektedir. Birkaç coin önemli kısa vadeli değişiklikler gösterirken diğerleri nispeten sabit kalmaktadır.

SHIB

Shiba Inu, Shibarium etkisiyle yükseliyor!

Ani fiyat artışının, Shiba Inu yaklaşmakta olan blok zinciri projesi Shibarium’a ilişkin beklentilerle bağlantılı olduğu yönünde spekülasyonlar yaygın. Altcoinin ekibi, proje için henüz kesin bir lansman tarihi açıklamamış olsa bile, sözde “Shibarium Yazı” nın alevlerini körüklüyor.

Shibarium’un, altcoinin ilk olarak piyasaya sürüldüğü platform olan Ethereum ağına daha hızlı ve daha az maliyetli bir alternatif sağlayacak bir Layer-2 çözümü olması planlanıyor. Net lansman tarihi olmamasına rağmen Shiba Inu topluluğu içindeki heyecan yükselmeye devam ediyor. Bu beklentiye ek olarak lansman projesi, kısa süre önce halka açık testler için Beta Köprüsünü tanıttı.

İyimserlik artmaya devam ederken piyasa temkinli olmaya devam ediyor. BONE ve SHIB gibi tokenlar hâlâ 2021’deki en yüksek seviyelerinden çok uzakta.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin