featured

LUNC bu hafta bitmeden yüzde 10 daha artabilir! Ancak dikkat edilmesi gereken bir şey var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNC fiyatı, son üç aydır düşüş trendi içinde işlem görüyor. 0,000208 dolarlık zirveden başlayan bu düşüş, %61,7 oranında değer kaybedilmesine sebep oldu. Bunun sonucunda da altcoin’in fiyatı 0,00008 dolarda bulunan psikolojik destek noktasına dokundu. Bununla birlikte, kripto para piyasasındaki son artışla birlikte, alıcılar direnç noktasına doğru bir hareket başlattı. LUNC fiyatının bu düzeltmeyi uzatıp yeni bir toparlanma rallisini tetikleyip tetiklemeyeceği yatırımcılar tarafından merak ediliyor.

LUNC

Direnç çizgisi bozulmadan kalana kadar LUNC fiyatı daha uzun bir düzeltmeye tanık olabilir. Bu direnç çizgisinin üzerinde bir kırılma, piyasa duyarlılığında bir değişime işaret edecektir.

LUNC için gün içi işlem hacmi, 99,8 milyon dolardır. Bu da %85’lik bir kazanç elde edildiğini anlamına gelmektedir.

Düşen LUNC fiyatı son zamanlarda 0,00008 dolar seviyesinde destek buldu. Bu destekten yükselişin başlaması ile birlikte %15,2 oranında bir kazanç elde edildi ve fiyat 0,000092 dolara yükseldi.

Satın alımların devam etmesi ile birlikte fiyat %10 daha yükselebilir. Bu da altcoin’in direnç noktasını test etmesi anlamına gelmektedir. Bu direnç daha önce üç kez test edildi ve reddedildi. Bu da yatırımcıların bu bölgede agresif bir şekilde satış yaptığını gösteriyor.

Bu nedenle yatırımcılar, herhangi bir işlem yapmadan önce bu seviyeyi yakından takip etmelidir.

Öte yandan, direnç noktasının üzerinde bir kırılma, trendin tersine dönmesinin erken bir işareti olacaktır.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: Aşırı satım bölgesinden geri dönen günlük RSI eğimi, piyasa katılımcılarının altcoin’i indirimli fiyatlarla biriktirdiğini yansıtıyor.

Üstel Hareketli Ortalama: 20 ve 50 günlük EMA, satıcıların düşüş eğilimini uzatmasına yardımcı olmak için dinamik bir direnç görevi görür.

LUNC için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,000095 dolar ve 0,000115 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,00008 dolar ve 0,000062 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin