featured

MANA fiyatı bir geri dönüşe hazır görünüyor: Boğaların yeterli gücü var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde metaverse coin’lerden bir tanesi olan Decentraland (MANA) fiyatı, 8 Şubat’ta 0,80 dolar ile 2023 zirvesine ulaştığından beri düşüş trendi içinde işlem görüyor. Ancak zincir üstü veriler, fiyatın artık yükseliş eğilimi gösterebileceğini gösteriyor. Peki boğalar, fiyatı yükseltmek için yeterli potansiyele sahip mi?

Yaklaşık bir aylık bir düzelme sürecinden sonra, MANA yatırımcılarının realize edilmemiş kaybı artık kritik seviyelere yaklaşıyor.

Yatırımcılar satış yapma konusunda neden isteksiz?

Mevcut durumda, geçen ay MANA satın alan çoğu yatırımcı şu anda %21 oranında zararda. Teknik göstergelerden MVRV, bu tür olağandışı seviyelere düştüğünde, yatırımcılar daha fazla kayıptan kaçınmak için satışı durdurabilir.

MANA

MVRV verileri, mevcut token sahiplerinin mali durumlarını, realize edilmemiş zararlarını veya kârlarını ölçmek için kullanılır. Bu durumda, gözde metaverse coin’in yatırımcıları artık fiyatlar önemli ölçüde artana kadar satışları durdurmak istiyor olabilir.

Dipten satın alma fırsatı

MANA, mevcut fiyatı olan 0,48 dolara en son Ocak 2023’te düşmüştü. Şu anda, stratejik bir hamle yapmak isteyen yatırımcılar düşük fiyattan token satın almak için sıraya giriyor gibi görünüyor.

Aşağıda sunulan borsaların toplam sipariş defterleri, satın alma siparişlerinin şu anda mevcut piyasa arzını aştığını göstermektedir.

Şu anda, yatırımcılar 6 milyon MANA token’ı satın almak için limit emri verdiler. Ancak yükseliş görünümünün teyidi olarak Decentraland yatırımcıları, mevcut fiyatlar civarında yalnızca 3,7 milyon token satmaya hazır.

Borsa Piyasası Derinliği metriği, belirli bir token’ın sahipleri tarafından tanınan borsalara verilen tüm limit emirlerinin bir toplamını sağlar. Ve 2,3 milyon MANA’lık fazla piyasa talebiyle, alıcılar rekabet etmeye başladıkça fiyatların artması muhtemel.

Özetle, talep artmaya devam ederse ve sahipleri satış yapmak konusunda isteksiz kalırsa, MANA fiyatı büyük ihtimalle yükselişe geçecektir.

MANA fiyat tahmini: Sıradaki hareket ne olacak?

Aşağıdaki Para Girişi/Çıkışı verilerine göre, gözde metaverse coin’in fiyatı muhtemelen 0,55 dolar seviyesine doğru toparlanacak. Ancak yatırımcıların kesin bir hamle yapmadan önce 0,55 dolarda bulunan direnç noktasının kırılmasını beklemesi gerekiyor.

Bu noktada, maksimum 0,50 dolardan satın almak isteyen 1,350 yatırımcı, 8,8 token’ın bir kısmını satabilir.

Ancak yükseliş eğilimi gösteren MANA fiyat tahmini doğrulanırsa, ralli nispeten daha az önemli olan 0,55 dolardaki direnç noktasını aşabilir.

Öte yandan fiyat, 0,46 dolardaki ilk destek noktasının altına düşerse aşağı yönlü hareket beklenenden daha uzun sürebilir. Bununla birlikte, minimum 0,46 dolarlık fiyattan 13,6 milyon token satın alan 2,000 yatırımcının satın alma duvarı düşüşü engelleyebilir.

Pek olası olmasa da, bu destek seviyesinin tutulamaması MANA fiyatının 0,41 dolara doğru düşüşe devam etmesine neden olabilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin