Lunc Fiyatı, lunc neden düşüşte? lunc analizi

LUNC, testnet yükseltmesine rağmen aşağı doğru eğilimini sürdürüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber Son zamanlarda, Terra Classic (LUNC) ekosistemi geliştirme çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve en son ilerleme olarak testnet’in 2.0.0 sürümüne yükseltilmiştir. Genel beklentilere karşın, bu son gelişme Terra Luna Classic  fiyatına yansımamıştır.

Şubat ayının başından bu yana, Terra Luna Classic’in fiyatı düşüş eğilimindedir. Ve proje’nin yakın zamandaki büyümesinin bu düşüşü durdurmak için pek bir etkisi olduğu söylenemez.

LUNC fiyatı bir hafta içinde %15 düştü.

Son yedi gün boyunca, Terra Luna Classic piyasası büyük bir fiyat düşüşü yaşadı ve değerinin %15’ten fazlasını kaybetti. Bu düşüş dönemi, LUNC fiyatının nispeten istikrarlı bir şekilde yatay hareket ettiği bir haftadan önce gerçekleşti.

Ancak, piyasaya genel bir bakış, Terra Luna Classic’in son birkaç aydır düşüş eğiliminde olduğunu göstermektedir. Şubat ayının başından bu yana, tokenin fiyatı neredeyse %53 düşüş kaydetti.

CoinGecko verilerine göre, LUNC şu anda 0.00009549 dolar değerinde. Son 24 saatte, bu kripto para biriminin değeri yaklaşık %5 düştü ve bu süre içinde önemli olan 0.0001 dolar seviyesinin altına indi.

LUNC fiyatı, lunc grafiği, terra luna classic fiyatı, terra luna classic analizi - Kripto Para HaberTerra Luna Classic’un bu fiyat seviyesinin altına düştüğü son zamanlara Ağustos 2022’ye kadar gidebiliriz – Terra ekosistemi çöküşünden sonra gerçekleşen döneme. 0.0001 dolar seviyesinin tutunamamasıyla birlikte, tokenin umudu, mevcut duyarlılık güçlü bir şekilde düşüş eğiliminde olsa bile, bir sonraki destek seviyesi olan 0.00009275 dolar seviyesinde dinlenmeyi bulmaktır.

L1JTF, V2.0.0 için Mainnet yükseltmesi önerisinde bulunuyor.

Diğer haberlerde, L1 Joint Task Force ekibi, daha iyi işlevsellik ve güvenlik için çeşitli yeni özellikleri entegre etmek amacıyla isyancı-2 test ağını v2.0.0’e yükseltmeyi tamamladı. Özellikle, bu Terra Classic mainnet yükseltmesi için ön bir adım olarak hizmet vermektedir.

Test ağı, Cosmos SDK v0.45 ile v2.0.0’e yükseltilmiş ve L1 ekibine mainnet üzerindeki yükseltmeleri test etmek için güvenli ve kontrol edilebilir bir ortam sağlayacaktır. 4 Mayıs’ta tamamlanan testnet yükseltmesi, L1 ekibi için yarı zamanlı bir geliştirici olan Till tarafından Twitter’da duyuruldu.

Başarılı testnet yükseltmesinin ardından, L1 ekibinin proje yöneticisi, Terra Classic mainnet’in v2.0.0’e yükseltilmesini hedefleyen bir öneri sunmuştur. Öneri belgesine göre, mainnet yükseltmesi uygulaması 17 Mayıs tarihine planlanmıştır. Bu iyileştirme, Cosmos SDK v0.45.13 ve Tendermint v34.24’e geçişi uygulayacaktır.

Terra Classic (LUNC) 24 Saatte Yüzde 25 Yükseldi • Coinkolik

newsbtc.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin