Binance, Bitcoin çekme işlemlerini geçici olarak durdurdu! Neler oluyor?
Binance, Bitcoin çekme işlemlerini geçici olarak durdurdu! Neler oluyor?

Binance, Bitcoin çekme işlemlerini geçici olarak durdurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, ağının bir “tıkanıklık” sorunu yaşaması nedeniyle Bitcoin çekme işlemlerini geçici olarak kapattı.

Binance resmi hesabı Twitter üzerinden konuya dair açıklama yaptı:

“Bitcoin ağında bir tıkanıklık sorunu yaşandığı için BTC para çekme işlemlerini geçici olarak durdurduk. Ekibimiz şu anda ağ stabilize olana kadar bir düzeltme üzerinde çalışıyor ve mümkün olan en kısa sürede BTC çekme işlemlerini yeniden açacak. İçiniz rahat olsun, fonlarınızın güvende olduğundan emin olabilirsiniz.”

Binance, Bitcoin çekme işlemlerini geçici olarak durdurduğu ilk sefer değil. Geçen yıl Haziran ayında, Binance kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhou, platformun “takılıp kalmış bir işlemin birikmeye neden olması nedeniyle Bitcoin çekimlerini geçici olarak duraklattığını” tweetledi.

BRC-20 işlemlerindeki artış

BRC-20 işlemlerinde yaşanan artışın tıkanıklığın arkasındaki neden olduğu düşünülüyor. BRC-20’nin giderek artan popülaritesiyle birlikte ağda şu anda onay bekleyen 400.000’den fazla işlem var. BRC-20, kullanıcıların Bitcoin blok zincirinde değiştirilebilir tokenler oluşturmasına ve aktarmasına olanak tanır.

thenationalnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin