featured

LUNA, yükseliş trendini sürdürmek için hangi kilit seviyede tutunmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcıları dört gözle piyasadan yükseliş haberleri gelmesini bekliyor. Piyasadaki öncü ve en büyük coin olan Bitcoin 52 bin dolar seviyesine kadar çıktı. Ancak bu seviyede iken güçlü satıcılarla karşılaştı ve daha yükseğe çıkamadı. Gözde altcoinlerden bir tanesi olan LUNA, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 103.6 dolar seviyesine çıkmayı başardı. Ancak bu yazının yazıldığı sırada bir geri çekilme yaşadı. Momentum ayılar lehine geri döndü. Ancak son günlerde 84 dolar ile 86 dolar arasındaki alan destek işlevi gördü.

Ayıları bu seviyede durduramamak, kripto para birimi hızla 72 dolara geri götürebilir.

37.82 dolardan 78.22 dolar seviyesine doğru olan hareket, sırasıyla 89.21 dolar ve 103.19 dolarda %27.2 ve %61.8 uzatma seviyeleri sundu. Bu uzantı seviyeleri genellikle en azından geçici olarak trendin durduğunu gösterir.

103.6 dolarlık ATH, satıcıların piyasada isteklerini beyan ettiği 103.19 dolar uzatma seviyesine çok yakındı. 4 saatlik grafikteki 21 SMA, son birkaç haftadaki yükseliş trendinde LUNA’yı destekledi. Ancak üçüncü test sırasında tutunamadı.

Bu yazının yazıldığı sırada 55 SMA, LUNA için başka bir olası talep alanı olarak 89.2 dolar seviyesi ile bir miktar izdiham yaşadı. 84 doların altındaki bir kapanış, likidite arayışında muhtemelen LUNA’yı 72 dolara çıkaracaktır.

LUNA için bazı teknik göstergeler

Müthiş Osilatör, düşüş momentumu göstermek için sıfır çizgisinin altına kaydı. CMF de sermayenin piyasadan ayrıldığını göstermek için -0.05’in altındaydı. Her ikisi de satıcı gücünün altını çizdi.

LUNA grafik

OBV olası bir destek seviyesine doğru yaklaştı. OBV bunun altında kapanırsa, LUNA fiyatlarının da düşmesi olasıdır. Buradaki çıkarım, alıcıların tüm satış baskısını absorbe edemediklerinden dolayı tükenmeye yakın oldukları ve yakında teslim olabilecekleri yönündedir.

72 dolar ile 76 dolar seviyeleri arasındaki alan, alıcıların güçlü bir mücadele vermesinin beklenebileceği bir sonraki alan olacaktır. Özellikle de eğer LUNA 85 dolarlık seviyede tutunamazsa bunlar gerçekleşecektir.

Sonuç olarak

En büyük coin olan Bitcoin 50 bin dolar seviyesini geçemedi ve LUNA da 89 dolar seviyesinde destek buldu. Momentum, bu zaman diliminde görülmeyen hareketli ortalama geçişi (21 ve 55 periyot) ile ayılara doğru eğiliyor gibi görünüyordu.

Hem Bitcoin hem de LUNA için 89 dolardaki alan, alıcı gücü belirtileri için LUNA boğaları tarafından yakından takip edilecektir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin