featured

Tezos fiyat analizi: Önümüzdeki 24 saat içinde XTZ yükseliş yaşayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan Tezos için bugün yapılan grafik analizi yükseliş gösteriyor. XTZ için en yakın destek noktası 4,50 dolar seviyesi iken en yakın direnç noktası ise 4,616 dolar seviyesinde.

Tezos fiyat analizi, boğaların 4,50 dolardan sağlam bir destek oluşturduğunu ve alıcıların 4,600 doların üzerine çıkmalarına izin verdiğini gösteriyor. Piyasadaki hissiyat, kısa vadede bir artışa işaret ediyor.

Fiyat analizi, XTZ’nin yükseliş eğiliminde olduğunu ve yakında 0,70 dolar direnç seviyesini test edebileceğini gösteriyor. Piyasadaki hissiyat, yükseliş bölgesinde olan MACD tarafından belirtildiği gibi olumlu.

Ayrıca RSI artan satın alma baskısına işaret ediyor. Bu da boğaların bu piyasayı kontrol ettiğini doğruluyor. Bu nedenle, yatırımcılar 0,50 doların altında bir stop-loss ile 0,616 doların üzerinde bir kırılmada uzun pozisyonlu işlemler açmayı düşünebilirler.

Teknik göstergeler karşısında, histogramın kırmızı rengiyle ifade edildiği gibi MACD şu anda düşüş eğiliminde.

EMA’lar yükseliş şeklinde çaprazlanmış durumda ve 12 EMA ile 26 EMA’nın üzerinde. RSI, 30’da aşırı satım işlemlerine işaret ediyor. Bu, yükseliş eğiliminin devamı niteliğinde bir sıçrama ile 30’a yol açabilir.

RSI şu anda nötr. 50’nin hemen üzerinde ve altında salınım yapıyor. Bu, yakında olası bir trend dönüşü olduğunu gösteriyor.

Tezos fiyat analizi, boğaların 4,250 dolardan sağlam bir destek oluşturduğunu ve alıcıların 4,600 doların üzerine çıkmasına izin verdiğini ortaya koyuyor. Piyasa hissiyatı yükselişte. Bu da kripto para birimi için kısa vadede bir artış olduğunu gösteriyor.

Yükseliş bölgesinde olan MACD tarafından belirtildiği gibi piyasa hissi olumlu yönde.

XTZ/USD dört saatlik grafik fiyat analizi: Ne bekleniyor?

Tezos dört saatlik grafikteki fiyat analizine göre, 4.50 dolar seviyesinde güçlü bir destek bulduktan sonra boğaların bir trend dönüşü başlatabildiğini gösteriyor. Bu yazının yazıldığı sırada ise 4.60 dolar işaretinden toparlandığını gösteriyor.

tezos xtz 4 saatlik

Fiyat hareketi, boğaların tökezlemesine neden olabilecek 6.65 dolar seviyesinde kısa vadeli bir direnç noktası buluyor. Bununla birlikte, piyasa hissiyatı yüksek oranda yükseliş gösteriyor ve daha da fazla yukarı yönlü hareketlere işaret ediyor.

Yatırımcılar, mevcut seviyelere göre boğaların piyasanın kontrolünü ele geçirmesiyle Tezos fiyatının tahminen 4.70 dolar seviyesine yükselmesini bekleyebilirler. Kısa vadeli teknikler göstergeler bu görüşü destekliyor.

Orta vadeli teknik analizler aynı fikirde olmasa da, son piyasa değişikliklerine henüz tepki vermediler. Yükseliş hissiyatı 5,00 dolardan yukarı doğru bir kırılma anlamına geliyor. Yine de, alıcıların bu senaryonun gerçekleşmesi için 5,00 doların altındaki önemli düşüş baskısına dayanması gerekecek.

Bollinger Bantları daralıyor. Bu da düşük volatilite ve olası bir kopuşa işaret ediyor. Stokastik osilatör aşırı satım bölgesinden geçti. Şu anda ise yukarı doğru ilerliyor. Bu da şu anda bu piyasanın boğaların kontrolünde olduğunu gösteriyor.

Tezos fiyat analizinde sonuç olarak

Tezos fiyat analizinde sonuç olarak, XTZ’nin yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Piyasa hissiyatı, yükseliş bölgesinde olan MACD tarafından da belirtildiği gibi olumlu yönde. Aynı zamanda, RSI, boğaların bu piyasayı kontrol ettiğini doğrulayan artan satın alma baskısına da işaret ediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin