Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi
Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi

Litecoin Analizi: LTC’de son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Analiz – TD Sıralı göstergesi, LTC için 140 doların üzerinde potansiyel bir toparlanmayı işaret ederek 2 saatlik ve 4 saatlik grafiklerde bir alım sinyali verdi.

Litecoin (LTC), 121 $ ‘dan azalan üçgen deseninin yatay desteğinden çıktıktan sonra ABD Doları karşısında 128 $ civarında işlem görüyor. Bu nedenle LTC/USD, boğalar arasında iyimserliği ateşleyerek 127 $ civarında önemli desteğin üzerinde tutmayı başardı.

Aşağıda gösterildiği gibi, Litecoin fiyatındaki artış, 2 saatlik grafikteki TD Sıralı göstergesi tarafından önerilen bir alım sinyalinin görünümünü takip ediyor.

LTC/USD 2 saatlik grafik

Gösterge, satıcılar geri çekilirken bir satın alma baskısı akışı potansiyelini gösteren kırmızı dokuz mum çubuğu sundu. Satın alma sinyali LTC için oldukça doğruydu ve boğaların LTC/USD’yi 130 $ ‘dan düşük seviyelerden 147 $’a ittiğini görüyor.

Yükseliş trendi, Bitcoin’in 29.000 $ ‘a gerilemesi kripto duyarlılığını azalttığında tersine döndü ve büyük altcoinlerde daha geniş bir satışla sonuçlandı. En son kurtarma çabalarından önce LTC fiyatı 121 dolara geriledi.

Alıcılar 140 doların üzerinde kontrolü geri alan yukarı bir ivmeyle karşı karşıya, ancak kısa vadeli görünüm, 130 doların üzerine çıkmanın boğaların 50 günlük basit hareketli ortalamayı (134 dolar) kolayca test etmeleri için bir yol açacağını gösteriyor.

Buradan, LTC boğalarının hızlı bir şekilde 140 dolara yükselmesi veya üçgen modelin üzerinde bir kırılma için ivme arttıkça birkaç günlük yatay ticaret görmesi muhtemeldir.

RSI’ye bakarsak, 50 seviyesinin altında seyrediyor, bu da ayıların bu kadar kolay rahatlamayacağını gösteriyor. Bununla birlikte, gösterge, görünümün artan yükseliş hacmi üzerinde olumluya dönüşme potansiyelini belirtmek için gizli bir yükseliş sapması ile sunuluyor.

LTC/USD 4 saatlik grafik

4 saatlik grafikte ayrıca bir satın alma sinyali yanıp sönen TD Sıralı göstergesi var ve boğalar 50-SMA’ya (137 $) doğru yükselmek istiyor.

4 saatlik RSI da 2 saatlik grafiğe benzer bir görünüm var. Bu nedenle boğaların direnç duvarını 135-140 dolar civarında kırmak için mücadele etmesi muhtemeldir. Artan yükselen ivmeyi korurlarsa, 185 $ ‘lık son yüksekleri yeniden test etmek kısa vadede mümkün olacaktır.

Boğalar yukarı doğru hareketi sürdüremezlerse, aşağı doğru baskı fiyatları alçalan üçgen modelinin yatay desteğinin altına itebilir. Bu senaryo, LTC/USD’nin 120 doları aşarak psikolojik 100 dolar seviyesine doğru düştüğünü görebilir.

coinjournal


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin