featured

LRC uzun vadede tutmak için doğru bir altcoin mi? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç aydır kripto para piyasası pek de umut verici değil. Yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan LRC de bir süredir değer kaybediyor. Piyasa lideri olan Bitcoin’in büyük oranlarda değer kaybetmesiyle en büyük altcoin olan Ethereum ve geri kalan altcoin’ler de bu düşüşü takip etti. Peki, uzun süredir cüzdanlarında LRC tutan yatırımcılar bu işten kazanç sağlayabilecekler mi?

LRC 1 günlük fiyat grafiği analizi

Loopring, ilginç bir risk-ödül fırsatı sunan bir alanda işlem görüyor. Ancak işler hızla kötüye gidebilir. Çünkü kripto para biriminin fiyatı aralık ayından beri düşüş trendinde. Yönünü aşağı çevirdiğinden beri birçok uzun vadeli destek noktası dirence çevrildi.

LRC grafik

LRC’nin düşüş trendinde iken dokunduğu en düşük seviyeler serisinin sonuncusu 1,23 dolarda bulunuyor. Bu, piyasanın yükseliş eğilimine geçtiğini göstermek için boğaların destekleyerek için çevirmesi gereken seviyeydi.

0,74 dolar seviyesi geçen ay talep için test edilen uzun vadeli bir destek noktası sunuyor. Fiyat bir sıçrama gördü. Altcoin, bu hareketin sonucunda daha önce de belirtildiği gibi 1,23 dolardan daha düşük bir yüksek seviyeye ulaştı. Bununla birlikte, bu sıçrama nispeten zayıf kaldı. Ancak mart ayı başlarında, düşüş yaşamadan hemen önce 0,81 dolara dokunabilmek için daha da zayıf bir sıçrama gördü.

Bir seviyenin tekrarlanan testleri onu zayıflattığından, LRC’nin önümüzdeki haftalarda likidite arayışında daha güneye gitmesi muhtemeldir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

RSI, son birkaç hafta içinde abartılı bir yükseliş sapması oluşturdu. Bu tür bir sapma zayıftır ve genel eğilimi değiştirmesi pek olası değildir. Ancak LRC’nin 0,9 dolara sıçraması görülebilir.

DMI, hem -DI hem de ADX 20’nin üzerindeyken devam eden güçlü bir düşüş eğilimi gösterdi.

OBV de son haftalarda düşüyor. Kasım ayı hacmine kıyasla oldukça sönük kalıyor. Ancak son üç haftaya istikrarlı satışların hâkim olduğunu vurguladı.

Sonuç olarak

Teknik göstergeler ve destek olarak 0,74 dolarda tekrarlanan testler, Loopring için önümüzdeki haftalarda daha fazla düşüşün muhtemel olduğunu gösterdi.

Risk-ödül açısından 0,74 dolar seviyesi, risk alan yatırımcılar için sıkı bir kayıp durdurma ile bir satın alma fırsatı olarak hizmet edebilir. Piyasa koşulları ve LRC’nin arkasındaki momentum göz önüne alındığında, 0,85 dolar ve 0,9 dolara doğru olası kısa bir sıçramadan sonra 0,74 doların altına bir düşüş yaşanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin