featured

ADA, 1 dolar hedefiyle yeniden yola çıktı! Başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyatı, hafta sonları önemli kazanımlarla yükseliyor. Altcoin, 1,01 dolar civarında reddedilmeyle karşı karşıya. 0,81 dolar seviyesini yeniden test etmek için %20 oranında geri çekildi. Ancak ADA, kısa vadede yükselmeye hazır olduğu için 0,80 dolar civarındaki ‘çifte desteğe’ saygı duyuyor.

Cardano hafta sonunda yüksek seviyelerden işlem görüyor. Fiyat çift dip yakınında destek bulduğu için 1 dolara doğru daha fazla kazanç kaydedilebilir. RSI ise olası bir yukarı dönüşe işaret ediyor.

ADA grafik

Altcoin fiyatı, bu işlem seansı içinde mevcut düşük seviyesini koruyabilirse ilk önce 3 Mart’ın en yüksek seviyeleri olan 0,96 dolara çıkacak. Ardından fiyat hareketi boğaların sabrını test edecek. Bunun sonucunda da psikolojik önemli bir seviye olan 1 dolara ulaşılabilir.

ADA, 21 Şubat tarihinden bu yana 0,80 dolar civarında güvenilir destek noktası buldu ve 24 Şubat’ta ise seviyeyi kırmayı başardı.

ADA için bazı teknik göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), 22 Şubat’tan bu yana günlük grafikte pozitif bir ayrışma sergiliyor. Şu anda, pozitif bir önyargıyla 38 endeksinde işlem görüyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), net bir yön sapması olmaksızın orta çizginin altında bulunuyor.

OBV:  OBV 22 Ocak tarihinden bu yana negatif bölgede işlem görüyor ve herhangi bir geri dönüş belirtisi yok.

Öte yandan yükseliş hissiyatında bir değişiklik olması durumunda, ocak ayının en düşük seviyesi olan 0,74 dolar ADA fiyatı üzerinde aşağı yönlü bir baskı oluşturabilir.

Ayrıca fiyat, 50 günlük Üstel Hareketli Ortalama’nın (EMA) altında yani 1,05 dolarda baskı altında kalmaya devam ediyor.

ADA fiyatı, 1 dolarlık psikolojik seviyeyi test etmek amacıyla 28 Şubat tarihinde göre %20 oranından fazla bir artış kaydetti. Bununla birlikte boğalar, bir geri çekilmeye yol açan mahkumiyetten yoksun. Altcoin 0,80 dolar civarında güvenilir bir destek seviyesi bulana kadar geri çekilme durdu.

Bu bölgeden yenilenen bir satın alma baskısı, 1 dolar seviyesini geri alma hareketinde ve ardından 1,20 dolara dokunulmasında kilit rol oynayacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin