Lou Kerner: “Bitcoin ilk yıkıcı platform değil.”
Lou Kerner: “Bitcoin ilk yıkıcı platform değil.”

Lou Kerner: “Bitcoin şimdiye kadar oluşturulan en büyük değer.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CryptoOracle ortaklarından Lou Kerner, merkezi olmayan dijital ekonominin yörüngesinin uzun olduğunu ve yolculuğun engebeli olacağını söylüyor.

Lou Kerner: “Bitcoin ilk yıkıcı platform değil.”

Bitcoin, destansı kazanmalar yaşatan ve ardından gün karartan ilk yıkıcı platform değil. Amazon, insanlara alışverişi yeniden icat etme sözü verdikten sonra, 1997 yılında yüksek teknoloji ürün stok fiyatları yüzünden büyük dalgalanmalar yaşadı.

Amazon’un 1997 Mayıs ayında halka arzından sonra hisse senedi fiyatı 1999’un Aralık ayına kadar hisse başına 18 dolardan 106 dolara çıktı. Bu rakam 2001 yılının Eylül ayında 5,97 dolara düştü ve Amazon trader’ları servetlerinin büyük kısmını kaybetti. On yedi yıl sonra, Amazon zirveye çıktı. trilyon dolarlık şirketin bir hisse payı şimdi 1.516 dolar değerinde. Kerner CNBC’ye verdiği röportajda şunları söyledi:

Bir süredir kripto piyasasında bulunan herkes, 2013’te bir gecede %70 değer kaybedildiğini hatırlar. Kimse böyle bir durumla karşılaşmaktan hoşlanmaz ama bu, kriptoya yatırım yapmak için gereken fırsatın bir parçası. Eğer kriptoda birçoğunuz yön için merakla cevap arıyorsanız internet balonuna geri dönüp bakmalısınız.  Amazon –belki de insanlık tarihindeki en büyük şirketlerden biri- iki yıl içinde %95’in üzerinde değer kazandı.

Yani, her zaman işaret ettiğim Amara’nın yasası diye bir şey var. 70’li yıllarda Stanford profesörünün bulduğu bu yöntem yeni teknolojileri incelemek için kullanılıyor. Amara yasasına göre, tüm büyük teknolojik değişimin etkisinin kısa vadede fazla tahmin edilip uzun vadede hafife alındığı gerçeği ve bu yüzden şimdi elde ettiğimiz gibi balonlar elde ederiz.

Kerner ayrıca, Bitcoin’in şimdiye kadar oluşturulan en büyük değerdeki varlık olduğunu ve piyasa hacminin trilyonlara tırmanıp altın yerine geçmesinin zaman alacağını söylüyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin