featured

Bitcoin Cash hash savaşında zarar 10 milyon dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash topluluğunun iki tarafı yüzleşmeye devam ediyor, ancak savaş her iki taraf için de pahalıya patlıyor.

Bitcoin Cash forku bitti ama savaşı devam ediyor

Jihan Wu ve Roger Ver tarafından desteklenen Bitcoin Cash ABC, diğer tarafta Craig Wright destekli Bitcoin Cash SV duruyor. Ancak, her bir token destekleyicileri savaşın kaynağını daraltırken, önemli kayıplar yaşamaya başlıyor.

Twitter hesabındaki canlı bir güncellemede, BCHABC ve BCHSV tarafından tahakkuk eden maliyetleri açıklandı.  Madencilik maliyetleri, ekstra hash gücü kiralama maliyeti ve kripto fiyatlarında zayıflama, her iki tarafın da BitMex Research’a göre kırmızı renkte olduğunu gösteriyor.

Öngörülen enerji maliyetlerinden hesaplanan ABC madencileri şu ana kadar 1,2 milyon dolar kaybetti ve 2,1 milyon dolar arttı. Faktoring donanım kiralamasına, iki tarafın brüt zararı 8,9 milyon dolar. Her iki taraf da BCH mantosundan vazgeçmenin cezasını ağır ödedi. Öyle ki zararları er ya da geç 10 milyon doları aşacak gibi duruyor.

Bitcoin Cash (BCH) hard forku ile ilgili yorumlar

BitMex verilerine göre yarışın kazananı yok

BitMex’in verilerinin ilginç bir tespitinde, BCHABC’nin hash savaşı kazandığına dair ortak duygular olmasına rağmen, BSV’nin mayınlı bloklarda hala başa baş gittiği görünüyor. BCHABC, 878 blok çıkarırken BSV, 872 blok çıkarmış görünüyor. BCHABC, açıkça ön cepheden halen daha yüksek bir token değerine sahip olduğu görünüyor ve Wright ve BSV destekçilerinden daha uzun bir hash savaşa devam edecek finansal destekçileri bulunuyor.

Ayrıca, genel olarak topluluktan da daha fazla desteğe sahipler, örneğin CoinMarketCap, Bitcoin Cash adı altında BCHABC’yi listeliyorlar. Bu savaşı kimin kazanacağı, bu noktada tahmin edilemez. Bu bir tavuk oyunu ve her iki tarafın arkasındaki sermaye ile önce kimi teslim alacağına bakılacak. Fakat net olan şu ki kriptoparapiyasası bir çözüm getirilinceye kadar mücadele etmeye devam edecek.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin