kripto ipo
Londra menkul kıymetler borsasının ilk kripto IPO’su 30 milyon doları aştı

Londra menkul kıymetler borsasının ilk kripto IPO’su 30 milyon doları aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Londra Borsası’nda bir kripto IPO halka arzını yapan ilk şirket olan madencilik donanımları firması Argo, 30 milyon doların üzerinde fon toplayarak kripto sektörü açısından büyük bir işe imza attı.

Daha önce de bildirildiği üzere, Argo, Londra borsasında (LSE) halka arz yapan ilk kripto şirketi unvanına sahip. Ve birçok kripto şirketi gibi bir ICO yerine daha geleneksel bir IPO fonlama modelini tercih etmeye karar verdi.

Argo firmasının iş modeli, altcoinlerin erişilebilir madenciliği etrafında dönüyor ve IPO itfa ödemeleri bu yolla yapılacağı ön görülüyor. Londra Menkul Kıymetler Borsası web sitesi aracılığıyla yayımlanan bir belgeye göre, borsada şirkete şu ana kadar yaklaşık 32 milyon dolarlık bir fonlama yapıldı. Ve yine bildirildiğine göre başlangıçta hedeflenen fon toplama tutarı yaklaşık 6 milyon dolar kadar aşıldı.

İngiltere’de ilk kripto IPO halka arzını yapan Argo kripto ekonomisinde liderliği hedefliyor

Şirket, hem İngiliz kripto şirketlerinin hem de Blockchain startup’larının kurumsal katılımı için zemin hazırlıyor. Başarılı başlangıçları ile Argo, gelecekte İngiltere’nin kripto ekonomisinde önemli bir rol sahibi olabilir.

Şirket, başarılarını “kullanıcı dostu ve uygun maliyetli olarak sunduğu hizmet ve ürünlere önemli bir talep olduğu gerçeğine” dayandırıyor. Ayrıca Londra borsasında ilk IPO fonlama modelini gerçekleştiren Argo şirketi, madencilik faaliyetleri için donanım satın almak isteyenlere ön sermaye taahhüdü olmadan sunuyor.

Bunun yanında mikro düzeyde madencilik çiftliği kurmak isteyenlere de gerekli olan teknik desteği de sunması şirketin bu sektörde başarılı bir şekilde ilerlemesini sağlayan en önemli faktörler olarak görülüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin