London Block Exchange, NANO'nun listelenmesini hazine avıyla kutluyor.
London Block Exchange, NANO'nun listelenmesini hazine avıyla kutluyor.

London Block Exchange, NANO’nun listelenmesini hazine avıyla kutluyor: Büyük ödül 5 bin sterlin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

London Block Exchange (LBX), NANO’nun listelenmesini kutlamak için kısa bir süre önce İngiltere topraklarında gerçekleşen ilk kripto hazine avını başlattı.

LBX’in resmi hazine avı duyurusunda, çeşitli heyecan verici talimatların takip edilmesi gerektiği bilgisi yer alıyor. Duyuru şu şekilde:

London Block Exchange, önümüzdeki birkaç hafta boyunca çeşitli medya kanallarında bir dizi şifreli bilmece yayınlayacak. İpuçları, Londra’daki özel bir yere işaret edecek ve bunları kazanmak ve gizli bir yerde yazan şifreyi çözmeye ihtiyacınız olacak. İpuçlar, kasıtlı olarak, gizli/çifte anlamlara sahip olacak şekilde inşa edildi ve her bilmece, çözülmesi giderek daha kolay hale gelmek üzere dikkatlice tasarlanmıştır. Bu yüzden onları çok dikkatli okuyun!

Hazine, içerisinde 5 bin sterlinlik NANO token bulunan bir Ledger Nano S olacak.

London Block Exchange tarafından başlatılan yarışmaya nasıl katılabilirim?

Av için temel talimatların yanı sıra, şirket aşağıdaki gibi birkaç ipucu da yayınladı:

(Orijinalliğini ve manasını bozmamak adına çevrilmemiştir.)

Enter the dragon, ten corners his lair / where 18th-century stories are told / of traders and drinking, / of silver, of gold, / the riches in Nano are what you’ll find there.

İkinci ipucu da şu şekilde:

Head East from the beast that bears different form to the nine of its siblings in circular track. This journey will take you from cold towards warm, an indelible scripture, a linguistic picture; Go 17 forward and then look 4 back.

Ödül kazanmak için avcılar, 5 bilmecenin herhangi birini çözmek ve bir kâğıt üzerindeki şifreyi yazmak, şifre altında “NANO / GBP only at LBX.com” ifadesini yazmak zorunda. Ayrıca kağıt ile selfie çekilerek #RealCrytpoHunt hashtagiyle @LBXSocial’a fotoğrafı tweetlemek gerekiyor.

coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bitcoin tarihinin en önemli boğa koşuları: Bir sonrakine çok yakın olabiliriz!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin