Ethos, dijital varlık borsası ShapeShift.io ile ortaklık kuruyor
Ethos, dijital varlık borsası ShapeShift.io ile ortaklık kuruyor

Ethos, dijital varlık borsası ShapeShift.io ile ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen çoklu kripto cüzdanı ve kurumsal Blockchain çözümleri sağlayıcısı Ethos, kurumsal kripto para borsasını ve likiditeyi derinleştirmek için dijital varlık borsası olan ShapeShift.io ile ortaklık kuruyor.

Ortaklık kullanıcıların ve kurumsal müşterilerin, çoklu kripto para ve token borsa hizmetlerine ve likiditesine erişebilecekleri anlamına geliyor.

Açık, güvenli ve adil bir ekosistem

Ortaklık, yalnızca Ethos’un kurumsal kripto para birimi alışverişini ilerletmiyor aynı zamanda “kripto paraların sağladığı güç ve özerkliği kullanarak herkes için açık, güvenli ve adil” bir finansal ekosistem geliştirmeyi hedefliyor.

ShapeShift.io ile entegre olan kullanıcılar herhangi bir aracı bulmak zorunda kalmadan paralarını güvenli bir şekilde takas edebilecekler. Bunun yerine, kullanıcılar doğrudan bir ödeme ile cüzdanlarından işlem başlatabilecekler.

Bir basın açıklamasında şirket Kurucusu ve CEO’su Shingo Lavine, şirketin önde gelen kripto para birimi şirketleriyle iş ortaklığı yaparak daha sağlam bir ekosistem oluşturmaya yönelik çabalarından bahsetti.

Ethos, ortalama bir insan için kullanımı ve erişilebilirliği gerçekten kolay olan daha sağlam bir dijital ekonomi için altyapı sağlıyor. Mümkün olan en iyi hizmeti sunarken, alandaki lider firmalarla ortak olmak istiyoruz, idealleri ve cazip kripto paraları koruyoruz.

ShapeShift.io’yu Ethos’un cüzdan hizmetlerine entegre etmenin yanı sıra, kurumsal Blockchain çözümlerinin lider sağlayıcısı ShapeShift’i, Bedrock hizmetlerinde ve ürünlerinde bir teklif olarak entegre etmek de planlananlar arasında.

Ethos’un Bedrock’u, kurumlar ve işletmeler için internet protokolleri olarak Blockchain protokollerini erişilebilir kılan yüksek performanslı bir API’dır.

Ethos, kripto para birimlerini kitlelere ulaştırmak için cesur ortaklıklar kuruyor

Temmuz 2018’de şirket, kripto para birimi hizmetlerinde önde gelen bir isim olan Payroc ile bir ittifak oluşturdu ve “sınıfının en iyisi” dijital para ödeme işleme hizmetini yarattığını iddia etti.

Düşük ücretler ve sabit bir döviz kuru sağlayarak dijital varlık ticaret platformu ShapeShift.io zaten merkezi olmayan cüzdan ve borsa hizmeti Atomic Wallet gibi diğer yenilikçi kripto para birimi girişimlerinden yararlanıyor.

cryptodisrupt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin