LockTrip
LockTrip

LockTrip, KuCoin yarışmasında desteğinizi bekliyor: Airdrop şansı sürüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

KuCoin’in düzenlediği bir yarışmaya katılan LockTrip tüm kriptoseverlerden destek bekliyor. Airdrop kampanyasına katılarak platformun tokenlerine sahip olabilir, yarışmada destek vererek elinizdeki tokenlerin değerine değer katabilirsiniz.

LockTrip’i daha önce sayfalarımıza taşımıştık. Otel ve seyahat rezervasyonu yaparken ödemek zorunda kaldığımız aracılık ücretlerine son veren bu muazzam platform, Airbnb ve Booking.com gibi türevlerine Blockchain ile kafa tutuyor ve hatta onları geçmek için elinde büyük bir koz var: %0 komisyon.

Bir ICO’ya yatırım yaptıktan sonra başarıya ulaşması hepimizin isteği. Fakat bu her zaman mümkün olmuyor, ICO’lar tokenlerini borsalarda listeleyemeden kaybolup gidebiliyor. LockTrip bu riski tamamen ortadan kaldırmaya, sizin desteklerinizle çok yaklaşmış durumda.

KuCoin tarafından düzenlenen ve “Vote For Your Coin” isimli bir yarışmaya katılan platform, şu an liderlik yarışında zirvede bulunduğu yarışmayı kazanması halinde bu dev borsada ücretsiz listelenme hakkı kazanacak.

Yarışma ne hakkında?

Eğer LockTrip bu yarışmayı kazanırsa elde edecekleri sayesinde kullanıcılarına çok daha akıcı bir deneyim sunarak değerine değer katabilecek. 30 bin dolarlık marketing paketi ve borsada ücretsiz listelenme hakkını kazanmaya çok yakın olan platform, yatırımcılardan ve kriptoseverlerden destek bekliyor.

Halihazırda platformun tokenine sahip olmasanız bile, airdrop seçeneği hala mevcut. Potansiyel token sahiplerinin ve zaten var olanların elinde büyük bir fırsat var ve yatırım için son derece verimli olan bu platformun tüm kriptoseverlerin desteğine ihtiyacı var.

Platform herkesi oy vermeye teşvik ediyor

Herkesi platforma ve oy vermeye teşvik eden LockTrip bir airdrop kamptanyası başlattı. KuCoin airdrop sayfasından kayıt yaparak, yalnızca 2 dakikada iki adet LockTrip token kazanabilirsiniz.

Yarışma ne kadar sürecek?

Dün başlayan yarışma, 15 Temmuz günü TSİ 11.00’de sona erecek. An itibarıyla kayıt işlemlerinizi yalnızca iki dakikada tamamlayabilir, yarışmaya katılarak iki adet LockTrip tokenin sahibi olabilir, platforma borsada listelenmesi yolunda destek verebilirsiniz.

Yarışmaya katılım için gereklilikler

  • Oy vermek için HİÇBİR kişisel bilginizi paylaşmanıza gerek yok. İhtiyacınız olan tek şey, KuCoin’e kayıtlı bir e-mail adresi.
  • KuCoin mailinle yalnızca 1 defa, LockTrip için oy verin.
  • Telegram kanalına sürekli mesaj atmamanızı ve adminler ile kullanıcılara yönelik saldırgan bir tutuma sahip olmamanız gerektiğini belirtmemizde fayda var.

Nasıl oy verebilirim?

  1. KuCoin’e üye değilseniz, buraya tıklayarak hemen üye oldun.
  2. KuCoin Telegram kanalına katılın.
  3. @Voting_Kucoin_Bot kullanıcısına özel mesaj göndermek için ilgili menüye gidin. Bot, yani robot, size birkaç soru soracak.
  • WHAT IS YOUR EMAIL ADDRESS sorusuna, KuCoin’e kayıt olduğunuz mail adresinizi yazarak yanıt verin.
  • Project Name sorusuna ise LockTrip yazarak yanıt verin.
  • What Makes This Project Special sorusunda ise size, bu projeyi özel kılan şeyle ilgili fikriniz soruluyor. Sizin için LockTrip’i özel kılan birkaç kelime ile cevap verebilirsiniz. Eğer fikre ihtiyacınız varsa buraya tıklayarak LockTrip’in YouTube videosunu izleyebilirsiniz.

Eğer airdrop’a katıldıysanız, bu bağlantıyı kullanarak oy verdiğinize dair bir ekran görüntüsü almalısınız. Ardından bu ekran görüntüsünü LockTrip Dashbord’a yüklemelisiniz.

Tüm işlemleri özetleyen video

Eğer bu süreçler karmaşık geldiyse endişelenmeyin, tek yapmanız gereken şu videoyu izlemek:

 

Özetle…

LockTrip’in KuCoin’de listelenmesi demek, ICO’nun başarıya ulaşması anlamına geliyor. Daha önce yatırım yapmadıysanız airdrop’a katılarak bedavaya LockTrip tokenleri kazanabilirsiniz. Bir de oy verirseniz, LockTrip KuCoin’de listelenebilecek.

Bu şahane platform desteğinizi bekliyor!

Blockchain hayallerinizdeki tatili ayağınıza getiriyor, hem de ücretsiz olarak!

LockTrip

White PaperOne Pager

TelegramGitHubFacebookTwitter

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin