nem XEM
NEM vakfının kurtarılması için topluluktan 7,5 milyon dolar talep edilecek

Liven ve NEM ortaklığı: XEM çok yakında restoranlarda kullanılabilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Liven ve NEM ortaklığa gidiyor. Bir startup olan Liven, Blockchain teknolojisini yemek ödülleri tabanlı ödeme uygulamasına entegre etme kararını duyurdu. İnsanlar yakında Avustralya’da 1000’den fazla lokantada yemeklerini ödemek için NEM tokenlerini ($ XEM) kullanabilecekler.

Liven ve NEM ortaklığı hangi yenilikleri getiriyor?

XEM, Liven ödeme uygulamasındaki LiveCoin ($ LVN) ile eşleştirilen ve kullanıcıların Liven’in ödeme ağındaki herhangi bir restoranda yemek için ödeme yapmasını sağlayan ilk sistem olacak. Şu anda Liven’in 300,000 kullanıcısı, ağlarındaki bar ve restoranlarda ödeme işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Liven, uygulamanın kullanıcıları faturalarının %10-30’unu ödüllendireceklerini belirtti.

NEM, sadeliği ve verimliliği nedeniyle Liven için mükemmel bir Blockchain ağı sundu. NEM, kolay entegrasyonları ile bilinen, ayrıca güvenli ve şeffaf işlemlere izin veren bir şirket. Liven, noterleme analizine izin verecek bir timestamp işlevi olan NEM’in Apostille özelliğini kullanacak.

Ayrıca şirket, NEM’in gelecekte küresel olarak genişlemek için geniş ağ erişimini kullanmayı planlıyor.

Liven’in kurucularından William Wong şöyle söyledi:

NEM’in Bu adım dünya çapında bir altyapı inşa etmek için bir başlangıç ​​noktası.

Ayrıca, Liven yemek yeme ve “seyahat, yaşam tarzı hizmetleri ve perakende sektöründe” önemli bir yere gelmek istiyor. Wong, NEM’nin 40 farklı ülkedeki varlığının Liven’i hedeflerine daha da yaklaştıracağını söylüyor.

Avustralya ve Yeni Zelanda’da NEM Vakfı’nın Genişleme Direktörü Jason Lee, ortaklıktan umutlu olduğunu dile getirdi:

Faaliyet gösterdiğimiz ülkelerden destek sağlamak için Liven ile çalışmayı ve Liven ve NEM arasındaki işbirliğini güçlendirmek için daha fazla fırsat yaratmayı dört gözle bekliyoruz. Bu ortaklık iki aşamalı: Birincisi, XEM’in platform aracılığıyla LVN ile eşleştirilmesine izin vermek, topluluğumuzun Liven’in ekosistemiyle etkileşime girmesini sağlayacak. İkincisi, NEM Blockchaini’nin kullanılması, daha iyi iş kararları vermek konusunda ve iş büyümesini desteklemek için real-world kullanım durumlarını geliştirecek alanın iyileştirilmesi konusunda yardımcı olacak.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin